Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 14 här!

Oxen bör fånga alla chanser och för kräftan pågår det mycket på jobbet. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Saker du bestämt tillsammans med andra faller lätt på plats när du väljer att följa din intuition. Allt går enligt dina planer. Din samarbetspartner anpassar sig efter ditt tempo och klarar – precis som du – att följa flera spår parallellt. Senare i veckan kommer du att börja tvivla på något och det kan vara en bra idé att fråga en extra gång för att undvika missförstånd. 

Veckans råd: Dubbelkolla att du har förstått rätt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har många möjligheter till samarbete och du bör försöka fånga dessa, framförallt i början av veckan! Du befinner dig på samma våglängd som dina samarbetspartners och ni har samma drivkraft till att få saker gjorda. Lyckan kommer följa dig under hela veckan om du bara vågar öppna upp för att ta emot förslag. Vänta inte för länge, det kan ta lång tid innan liknande förslag dyker upp igen. 

Veckans råd: Fånga alla chanser som dyker upp.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Detta är en perfekt vecka för inplanerade aktiviteter. Du får snabbt en överblick och kan därefter formulera dig på ett begripligt sätt. Kanske tror du att du måste komma ihåg allt, men det kan vara en stor fördel att skriva ner saker på ett eller annat sätt, framförallt om andra ska bli involverade, så att de har något konkret att förhålla sig till. 

Veckans råd: Skriv små kom ihåg-lappar.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det pågår extra mycket aktivitet inom jobbområdet den här veckan, och flera personer är involverade i dina projekt. Men du vill helst stå i centrum själv, något du har behov av att markera även om det är utmanande. Personer som du nästan glömt av kan plötsligt dyka upp och göra en stor skillnad för dig. 

Veckans råd: Säg hur du vill ha det.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är inspirerande att tänka i nya banor. Det gäller framförallt när det kommer till projekt som pågått under en längre tid. Du tycker om att hitta nya vinklar till det du håller på med. Njut därför av att du under denna vecka i lugn och ro kan leta efter alternativ som tidigare inte var synliga för dig. Finns det möjlighet kan en längre resa vara aktuell. 

Veckans råd: Njut av veckan.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Spelar du bara dina kort på rätt sätt, kan du uppnå stora resultat och framgång. Den stora hemligheten är struktur och ordning. Lyckas du bara städa upp och få bort saker från ditt bord kan ingenting gå fel. Du har mycket tålamod men blir tvungen att ta dig tid att få saker satta i system. Detta kommer ge stor avkastning och du kommer inte ångra dig.

Veckans råd: Gör en bra plan.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du är obekant med de normer som gäller där du befinner dig för tillfället, och därför måste du anpassa dig. Du har lätt för att ta till dig ny information och det leder till vetskap om saker som är till din fördel. Har du tid över så kan du nå stora framgångar när det gäller romantik. Att dejta eller hitta speciella ögonblick med någon du älskar kan göra mycket för ditt humör. 

Veckans råd: Var öppen för romantiken.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Mycket ska ordnas och fixas om dagarna, och veckans första dagar passar bra i det syftet. Är du uppmärksam kan du lätt få hjälp. Emotionellt kan du hamna på djupt vatten under veckan och det kan vara svårt att ta reda på vad som egentligen föregår och vad du känner. Vänta med stora beslut tills du har full kontroll. 

Veckans råd: Se till att skaffa dig översikt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du står inför en härlig vecka och bör utnyttja chanserna och möjligheter som dyker upp. Du kan lyckas med det mesta du företar dig, så det finns inga ursäkter för att inte komma igång. Har du en kreativ ådra är det viktigt att ge den utlopp, eftersom du befinner dig i ett inspirationsrus. Ord och tankar flyter lätt och obesvärat. Dela dem med dina närmaste. 

Veckans råd: Få utlopp för din kreativitet.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Många uppgifter och utmaningar ligger och väntar på dig, framförallt saker som har med boende eller familj att göra. Möjligheterna är många i dessa dagar och du bör därför utnyttja din goda energi till att få saker gjorda. Kom ihåg att så länge du har ordning är det mycket lättare att ta sig förbi hinder. Dina ord har tyngd denna vecka. 

Veckans råd: Få saker gjorda.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Har du något på hjärtat är det denna vecka du bör ta itu med det. Du kopplar lätt samman tankar och ord på ett sätt som blir begripligt för andra. Men tänk dig för en extra gång innan du delar med dig av dina kommentarer, du kan ha missat viktiga detaljer. Du kan dessutom något som många är intresserade av att lära sig. 

Veckans råd: Väg dina ord.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan bjuder på många möjligheter. Överväg att kasta dig ut i nya projekt, det är det du känner lust inför just nu. Du upptäcker ganska snabbt att du lyckas bra med det du företar dig, och det ger dig ännu mer lust att upptäcka nya vägar. De tankar och idéer du bär på är menade att möta omvärlden. Det kommer att leda till energi och glädje. 

Veckans råd: Låt dig själv experimentera.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!