Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 15 här!

Lejonet har höga energinivåer och skytten bör måna om kärleken till helgen. Läs om din vecka här!

Bild: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Den här veckan har du många bra kort i handen och stora möjligheter att lyckas. Det är naturligt att du vill ligga på litegrann för att föra fram dina hjärtefrågor. Du har ett stort och bra kontaktnät och kommunikationen flyter lätt för dig. Ju mer du får gjort, desto mer energi känner du att du får. Det bästa väntar den kommande helgen, då får du ny inspiration. 

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Veckans första dagar kan bli tunga och ditt mående kan påverkas av olika nyheter som når dig. Men det kommer snabbt att skifta och slå om mitt i veckan, då du börjar känna dig betydligt lättare till mods. Du ser ljust på dina projekt och uppgifter när du känner dig driftig och får saker gjorda. Du kan se fram emot framgång. 

Veckans råd: Framgång väntar.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har medvind denna vecka, och bör utnyttja de goda möjligheterna så gott du kan. Att starta upp nya projekt står överst på listan och om det finns möjlighet kan en resa vara aktuell. En nedslående känsla kan drabba dig mot slutet av helgen, men du kommer snabbt att gå vidare. 

Veckans råd: Ta möjligheterna när de kommer.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du får hjälp och stöttning från oväntat håll till dina många uppgifter som har hopat sig denna vecka. Det är en stor glädje för dig att ta kontroll över saker och att avsluta uppgifter. Möjligheter som du tidigare inte varit uppmärksam på, gnistrar nu kristallklart. 

Veckans råd: Häng med i medvinden.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina energinivåer är höga, och om det är möjligt kommer saker som har med utlandet att göra, att stå i centrum. Kanske reser du själv (om det är möjligt) eller så handlar det om digital kontakt. Du får flera idéer till projekt och du är upptagen av att äga dina idéer. Energin dalar mot slutet av veckan.

Veckans råd: Få saker gjorda i början av veckan.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckan startar riktigt bra. Har du planer på att visa fram dig själv på något sätt, genom en ny image, så är detta helt rätt tidpunkt. Var inte blyg, utnyttja istället möjligheter som dyker upp. Mer eller mindre hemliga förbindelser kan bli avslöjade fram mot helgen. 

 

Veckans råd: Låt dig inte styras av blyghet.

 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Familjeförhållanden eller frågor rörande ditt boende står i centrum under veckans första dagar. Det kan ge en känsla av hopplöshet. Men mitt i veckan känner du hur humöret förbättras markant och att självförtroendet blir starkare. Nu känner du att du är på topp igen och njuter av din vanliga dagsrytm.

Veckans råd: Öppna upp för nya vänskaper.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är mycket att hålla ordning på, men det kommer du att klara, du har fantastiska möjligheter denna vecka att få igenom ett efterlängtat genombrott. Utnyttja veckans goda förutsättningar och se till att avsluta uppgifter som länge har irriterat dig. Familjeliv och bostad ser ut att väga till din fördel. 

Veckans råd: Utnyttja veckans goda möjligheter.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Dina kommunikationsmöjligheter ser ut att vara långt bättre än förra året. Utnyttja det under veckan, du har de bästa planetariska korten på din hand och det kommer hjälpa dig att genomföra dina idéer. Kärleken tar också stor plats just nu, om det så gäller fasta förhållanden eller dejting. Framförallt på lördag och söndag. 

Veckans råd: Måna om kärleken till helgen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är mycket aktivitet i familjen och när det gäller ditt boende. Använd veckan till att städa upp och starta ett nytt projekt. Mycket av det du tänkt på under vintern blir lättare att få gjort när du vet hur du vill ha det. Familjemedlemmar kommer att be dig om råd, något som gläder dig. 

Veckans råd: Var generös med råd till andra.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har fortfarande en stark vilja att upptäcka nya vägar – speciellt när det gäller kommunikation av egna tankar och idéer. De befinner sig i startfasen och du kan justera dem under tiden för att hamna på rätt spår. Du tar dig längst genom direkta frågor till andra, var inte blygsam. Denna veckan är det extra lätt för dig att prata med andra. 

Veckans råd: Visa framfötterna.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du behöver inte göra så mycket denna vecka, saker kommer att falla på plats av sig själva. Dagarna passar bra till att försöka genomföra dina önskningar och drömmar. Du får dessutom mycket stöd av din omgivning. Framförallt i helgen kan du märka av den goda energin från familjen och att förhållandet till de närmsta fungerar bättre än på länge. 

Veckans råd: Se till att få dig själv på rätt spår.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!