Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 16 här!

Oxen styrs av oro och för Tvillingen händer saker i sista sekund. Läs om din vecka här!

metro-mode-horoskop
Bild: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Efter en lång rastlös period lyckas du verkligen komma ner i varv mot slutet av veckan. Det blir lättare att koncentrera dig om saker som är grundläggande i ditt liv, gällande hem, familj och boende. Minnen från det förflutna kan dyka upp och det kan få dig att se annorlunda på tillvaron. 

Veckans råd: Förbered dig på starka känslor.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du styrs av oro under veckan och den kan vara svår att sätta ord på. Du vill inte upprätta avtal som känns bindande då du känner ett starkt behov av att hålla alla dörrar öppna. I helgen blir du tvungen att umgås med någon trots att du egentligen inte vill. Din tillvaro präglas av att du har människor du älskar att vara med och andra som du just nu upplever som både pest och pina. 

Veckans råd: Låt impulserna flöda.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Saker verkar sannerligen hända i sista sekund i ditt liv – framförallt i början av veckan. Det kan handla om ett eller flera samarbeten, ett kan avslutas och ett kan börja. Ditt behov av att dra dig tillbaka och få tid att tänka växer under veckan. Du har stort behov av egentid just nu och att få följa det som känns lustfyllt. I helgen kommer du att uppleva ett misslyckande när det gäller ett avtalat möte med någon. 

Veckans råd: Sök dig till lugn och ro.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Något viktigt behöver göras under måndagen. Får du det inte gjort kommer du att försenas ytterligare, även när det gäller annat. Det kan gälla ett samarbete där det är upp till dig om det ska fortsätta eller inte. När måndagens viktigaste punkt är avbockad kan du lättare ta till dig av goda vänners råd. Den kommande perioden i ditt liv kommer att vara mer social. 

Veckans råd: Våga fatta beslut.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan komma på andra tankar under veckans första dagar. Det är helt okej – och faktiskt till din fördel. Ställ in dig på att lösa nya uppgifter under veckan även om det innebär att du behöver kavla upp ärmarna ordentligt, du kommer ha att stå i. Men så länge du får bekräftelse och erkännande kommer det att gå som smort. 

Veckans råd: Kavla upp ärmarna och stå på dig.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har dåligt med tid när det gäller att uppdatera ditt CV eller din image. Du bör få gjort det under veckans första dagar, annars finns en risk att det inte blir gjort. Under helgen kommer du ha ett stort behov av att hitta på roliga saker, något som restriktioner sätter stopp för. Har du tur lyckas du komma iväg på en aktivitet ändå. 

Veckans råd: Få saker gjorda i början av veckan.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du överraskar din omgivning när du beter dig annorlunda från vad du brukar – när du väljer att prioritera dig själv framför dina närmaste. Ett möte under veckan kommer att vara till din fördel om du bestämmer dig för att samarbeta. Men tänk dig noga om, det finns en risk att en annan person lägger fällben för dig.  

Veckans råd: Lita inte blint på andra.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är viktigt att du avslutar projekt och uppgifter inför helgen, och du har att göra. Om du vill kan du jobba under dygnets alla timmar. Vill du bocka av saker från din lista kan du söka dig till lugn och ro i en trygg och hemtrevlig omgivning. Minnen från det förflutna kommer att dominera under den kommande perioden. 

Veckans råd: Få klart uppgifter inför helgen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Även om våren lockar dig kan du bli tvungen att genomföra en rad uppgifter kopplade till vardag och hushåll den här veckan. Det kan finnas praktiska saker som måste göras men det kan också handla om ditt välbefinnande. Du lägger mycket fokus på kost och hälsa och ser med nya ögon på ordet livskvalitet. 

Veckans råd: Få gjort vardagsuppgifterna i tid.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den kommande veckan är lugn och lite långsam för din del. När helgen närmar sig märker du att det blir viktigt att komma bra överens med någon närstående. Det kan handla om någon i familjen eller någon du arbetar mycket nära med. Ni har olika förhållningssätt till livet och omvärlden och kan därför har svårt att förstå varandra. 

Veckans råd: Försök att se saker från andras perspektiv. 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det händer mycket på hemmaplan när det kommer till boendet och den närmsta familjen. Det är svårt att enas när många olika viljor ska komma överens och det är därför faktiskt omöjligt att undvika viss konflikt de närmsta dagarna. Det är svårt för dig att få andra att ändra sig, ni måste därför försöka komma överens genom olika kompromisser. 

Veckans råd: Var smidig.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Att hålla fokus är viktigt den här veckan. Det är lätt att fladdra iväg i tanken och försvinna in i dagdrömmar och därför tappa kontakten med verkligheten. Lusten att upptäcka nya vägar är stor och du hyser många förväntningar och drömmar. Om du vill testa dig fram, skicka upp en liten “provballong” den här veckan och se hur den mottas. 

Veckans råd: Ha inte för stora förväntningar.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!