Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 19 här!

Är du stenbock så kommer du förmodligen att känna som om saker har stannat och att du inte kommer någonstans, vänta därför innan du handlar. Är då våg så är det en fördel att hitta några hälsosamma vanor, eftersom du behöver öka din energinivå.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du kan ha ett projekt där du måste ansöka om ekonomiskt stöd så att du kan implementera dina idéer i praktiken. Eftersom det finns ganska så unika idéer som du har på gång, måste du tydligt förklara för dina “sponsorer” vad det här handlar om. Du måste vara beredd att skriva om allt så att det kan förstås av alla.

Veckans råd: Kommunicera tydligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Det handlar om att kunna skilja saker från varandra, särskilt de första dagarna i veckan. Men det är inte så lätt som du tror. Om du är osäker måste du vänta med att fatta ett beslut. Det kan vara så att du inte riktigt vet hur du ska hantera en partner. Å ena sidan är det professionell oenighet, och å andra sidan finns det en nära vänskap.

Veckans råd: Om du är osäker, vänta med beslut.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är en hektisk tid och du har ett stort inflytande på saker runt dig. Du kommer särskilt att markera dig själv med din styrka och din kunskap, och många kommer säkert att visa sin uppskattning för vad du säger. Du har en lugnande utstrålning. Dessutom fokuserar du på att göra det bra – särskilt i mitten av veckan.

Veckans råd: Ta hand om din kropp.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Nära vänner i ditt nätverk hjälper dig gärna om du låter dem. Detta är särskilt relevant under de första dagarna i veckan. En vårflirt kan ta form, men du kämpar lite för att tolka signalerna. Därför är det klokt att överväga tiden innan du tar något initiativ. Vänta tills helgen innan du gör någonting, för det är då du kommer att ta reda på om det är en romantik.

Veckans råd: Vänta på romantiska initiativ.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det händer flera spännande saker i samband med arbete och framtid. Du måste dock erkänna att du antagligen måste arbeta nära med en kollega. Du har provat detta många gånger tidigare, och du kommer förmodligen hitta en bra rutin nu. Du kanske måste ansöka om pengar för ett projekt, och möjligheterna att få “ja” är bra den här veckan.

Veckans råd: Kompromissa.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är en bra idé att kolla in saker en extra gång när det gäller samarbete. För om det finns missförstånd måste de rensas upp nu. Mot slutet av veckan har du möjlighet att fördjupa dina känslor. Det kan vara i samband med ett möte med en person från ditt förflutna, eller flirt du har haft under en tid.

Veckans råd: Kolla in en extra tid.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Det är klokt att säkerställa en extra gång innan du planerar några möten, och detta gäller särskilt i början av veckan. För det kan vara några ekonomiska problem i centrum, och här är det viktigt att det inte finns några missförstånd. Dessutom är det en fördel att hitta några hälsosamma vanor, eftersom du behöver öka din energinivå.

Veckans råd: Ät sunt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det krävs inte mycket för att få dina känslor att koka. Du kan se det tydligt i mitten av veckan. Men när allt har lagt sig lite, lämnas du skarp och snabb i tanken. Bli inte påverkad av starka och kanske motstridiga känslor. Familjen och hemmet har din fulla uppmärksamhet. Nya saker i interiören står för planen.

Veckans råd: Fokusera på det som är viktigt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Det är mycket troligt att hela veckan har några planer på plats. Kanske har det att göra med din ekonomi, som du äntligen har kontroll över. Det finns fler goda nyheter i det avseendet, och det kan göra skillnad. Om du vill vara snäll mot dig själv kommer det att vara naturligt att prioritera wellness i mitten av veckan.

Veckans råd: Avsätt tid för avkoppling.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är en bra idé att ta hänsyn till tiden innan man går in i nya projekt. Eftersom du just har börjat något nytt och det kan vara svårt att veta om du är på rätt kurs. Den här veckan kommer du förmodligen att känna som om saker har stannat och att du inte kommer någonstans. Därför är det klokt att vara tålamod och se vad som kommer fram under de kommande månaderna.

Veckans råd: Vänta innan du handlar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har fått mer inflytande och du tycker om att bli mer synlig i “bilden”. Det finns flera saker du bör undersöka innan du känner att du kan tala som expert. Men eftersom det inte är brådskande kan du tyst börja forskningen. Jobbområdet kräver extra uppmärksamhet, och eftersom du vet det är det lättare att kontrollera din otålighet.

Veckans råd: Gör grundlig forskning.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är något som har blivit tydligare för dig och den här veckan har du möjlighet att formulera det. Det beror inte minst på att du är realistisk i dina tankar. Något måste återupprättas eller åter skapas, och du vill delta i processen, och du har också något att erbjuda. Du har en fördel i mitten av veckan och det är att du kan “stiga upp” och se saker lite ovanifrån.

Veckans råd: Få en större översikt.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!