Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 22 här!

Stenbocken har stora chanser att sjösätta projekt och skorpionens vecka går i kärlekens tecken. Läs om din vecka här!

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Ditt humör är svajigt och det är en oreda i ditt känsloliv som kan orsaka plötsliga aggressionsutbrott. Det bästa är om du kan berätta hur du har det för någon, och på så sätt lätta lite på trycket. Har du planer på att tänka om karriärsmässigt finns det goda möjligheter just nu. Släpp taget om det som är bekant och låt nya möjligheter komma till dig. 

Veckans råd: Berätta för någon om ditt mående.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner av ett temposkifte under veckans gång – från mycket stress till en mer avslappnad hållning. Efter detta kommer din uppmärksamhet riktas mot att prioritera fysiskt välbehag. Ekonomiska frågor står i centrum under torsdagen och du kommer att bli positivt överraskad. 

Veckans råd: Se möjligheter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du får goda möjligheter att tänka igenom beslut den här veckan. Det är en stor fördel eftersom du har mycket att göra. Det kan gå lite snabbt i svängarna utan att du hinner tänka över eventuella konsekvenser. Ge dig själv tid till eftertanke och fatta inga beslut som du inte tänkt noga igenom. Det gäller framförallt saker som rör arbete. 

Veckans råd: Ge dig själv tid till eftertanke.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Denna vecka är stjärnorna på din sida. Det gäller framförallt om du vill avancera inom något du brinner för. Har du ordning på torpet kan du lyckas förverkliga flera av dina idéer. Har du sista tentan inför sommaren? Lyckan står på din sida, framförallt om du har en tydlig plan. 

Veckans råd: Förbered dig noga.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du hamnar lätt i centrum den här veckan, och det kan vara så att flera personer vill dryfta sina problem med dig. Det kan bli ditt ansvar att vidareförmedla saker och det kan du göra med gott samvete eftersom du besitter stor kunskap på området. Du har en bra självinsikt och kan lätt se andras behov. 

Veckans råd: Använd din empati.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Saker som inte har med jobb att göra står i centrum, och du kanske tvivlar på vad du ska göra. Det kan vara i förbindelse med ett samarbete och att saker inte är avklarade. Det finns bara en sak att göra i det avseendet. Vänta med att fatta beslut tills du har en tydlig idé om vilken riktning du vill färdas i. Allt kommer att bli tydligare nästa vecka. 

Veckans råd: Ge dig själv tid till eftertanke.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Lägg det hektiska livet bakom dig en stund och försök att ta det lite lugnare. Det gäller framförallt arbetet. Du har under lång tid bollat många olika jobbuppgifter och i den kommande perioden kommer du enbart vilja prioritera enstaka saker i taget. Du behöver andas ut. Hälsa och välmående står i centrum.

Veckans råd: Prioritera din hälsa.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Denna veckan går i kärlekens tecken. Kan hända går en dröm i uppfyllelse? Känslomässigt är du öppen och lättpåverkad och det tillståndet av lycka som kommer på köpet kan ta en oväntad vändning fram emot helgen. Ditt behov av att få vara dig själv blir påtagligt. 

Veckans råd: Acceptera ditt känsloliv.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Ditt behov av att göra skillnad blir tydligt och det kan vara många projekt som pockar på din uppmärksamhet samtidigt. Du överväger vilka hjälporganisationer du ska stötta och frågan är vad du landar i. Hemmet och familj hamnar lätt i centrum den närmsta tiden och ni kommer ha en fin upplevelse i mitten av veckan. 

Veckans råd: Ge av dig själv.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det finns stora chanser att sjösätta projekt den här veckan. En samarbetspartner har bra ordning på saker och ting och kan komplettera dig väl. Ni fungerar bra som team. I helgen kan det däremot uppstå en eller fler oenigheter och orsaken bakom är någons missnöje. 

Veckans råd: Acceptera att du inte kan göra alla nöjda.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Denna vecka passar det bra att knyta starkare band till dina barn eller kanske en romantisk förbindelse. Kanske tar du det lite försiktigt men du borde bara kasta dig rakt ut. Det finns stora möjligheter till att saker lyckas och till och med blir succé. Vardagen väntar så passa på att skapa fina minnen. 

Veckans råd: Ta hand om familjen och kärleken.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Denna vecka kan romatiska förbindelser skapas eftersom du befinner dig på kärlekens väg. Drömmar kan bli verklighet och lyckan kan följa dig en längre period. Barn kan utmana dig. Det blir en fråga om maktkamp. Försök att undvika onödiga diskussioner. 

 

Veckans råd: Undvik onödiga diskussioner. 

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!