Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 22 här!

Är du lejon så är det äntligen ljus i horisonten och du kan se fram emot sociala händelser! För dig som är fisk så har du mer energi och överskott än du haft på länge, men du bör fortfarande spara på kraften, eftersom du enkelt kan få “slut” på energi. Läs om din vecka här. 

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Kanske börjar veckan annorlunda än väntat. Se på det som en välkommen förändring från vardagens rutin. Du gillar för närvarande att vara lite avslappnad och odla några intressen som du kan gräva i och där du inte vill bli störd. Du är mer känslig än du brukar och därmed också mer mottaglig för intryck.

Veckans råd: Odla dina intressen.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Du kan vara lite obeslutsam nu och du kan knappast dölja det för dina nära och kära. Alla vill hjälpa dig och komma med sin åsikt, men det gör dig faktiskt bara mer tveksam. Därför är det en bra idé att låta tiden komma till din hjälp och vänta med att fatta slutliga beslut tills du helt klart vet vad du vill på längre sikt.

Veckans råd: Var tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har mycket att göra, och det borde du göra till torsdag, för du har mest energi i början av veckan. Men du känner en stämningsförändring under fredagen och kan lätt påverkas av andras stämningar. Det kan hjälpa om du ändrar ditt perspektiv och blir medveten om att du måste tänka tankar som kan få dig att känna dig lugn.

Veckans råd: Försök att tänka ljusa tankar.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Du märker tydligt att du har många tankar för tillfället, och det kan vara svårt att stoppa tankesättet. Men du bör försöka göra det. Försök till exempel olika avslappningstekniker och meditationsövningar. Det finns människor runt omkring dig som kan hjälpa dig. Böcker och berättelser kan också vara användbara avledningar.

Veckans råd: Försök att lugna dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Äntligen är det ljus i horisonten och du kan se fram emot några sociala händelser, men kanske inte den här veckan. Men åtminstone har du något att se fram emot. Det hjälper ditt humör mycket, vilket i sin tur påverkar din energi, och du får utföra några uppgifter som har plågat ditt samvete. En av dina bekanta fortsätter i ett visst fall.

Veckans råd: Hitta något att se fram emot.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Resor kännetecknar veckan, och du tycker om den, eftersom den får ditt sinne på avstånd och du kan lägga några av dina bekymmer åt sidan. Det är särskilt en person som du är lite orolig för, men det visar sig att de kan klara sina utmaningar själva, så att du inte behöver spendera mer arbete där. I helgen kommer du att märka en energiförändring.

Veckans råd: Titta inåt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Konst och kultur är oumbärliga ingredienser i ditt liv, och nu är det dags att kultivera dessa intressen. Du kan ge dig själv massor av tid att bekanta dig med olika konster. Du kommer förmodligen att frestas att söka efter information online, men var kritisk, för det är långt ifrån bara den allvarliga kunskap du stöter på.

Veckans råd: Spendera tid på dina intressen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Hemliga anslutningar kan vara kända i början av veckan. Om “katten” har kommit ur väskan, har det inget att göra med den. Det kanske visar sig att det i slutändan är till din fördel. Kärlek har goda villkor, så du borde verkligen njuta av att den blir mer eller mindre officiell. Det kommer att trycka på dina romantiska knappar.

Veckans råd: Släpp loss de romantiska känslorna.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Saker som var relevanta i april kan återaktiveras. Kanske kan du använda din erfarenhet för att hantera alla utmaningar som ligger framför horisonten. I själva verket känner du dig mycket otålig för tiden och du verkar inte ha tid att sakta ner och undersöka samma ämnen. Men du gör det ändå.

Veckans råd: Andas djupt och försök slappna av.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

De framsteg som gjorts verkar avta. Du måste acceptera det. Men du har gott om tid att gå igenom saker, vilket inte gör det så frustrerande. I gengäld finns det plötsliga och roliga händelser som kryddar din vardag – särskilt i början av veckan. Om du är på dejtingmarknaden kan något ovanligt hända i veckan.

Veckans råd: Var närvarande i ögonblicket.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan nu se resultaten av några av de åtgärder du genomförde i mars. Du kanske inte är helt nöjd, men du kan njuta av möjligheten att ändra dina planer. Var därför inte upprörd över att du kanske har ägnat mycket tid och ansträngning. Oväntade händelser i familjen eller hemmet ger dig ett gott humör.

Veckans råd: Gråt inte över spilld mjölk.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har mer energi och överskott än du haft på länge. Men du bör fortfarande spara på kraften, eftersom du enkelt kan få “slut” på energi. Om du tappar gnistan, använd din intuition, för då kan du hitta ett annat sätt att göra saker som inte är så utmattande. En aha-upplevelse tillför färg till livet de första dagarna i veckan.

Veckans råd: Spara på energi.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!