Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 24 här!

Är du oxe kan det vara en bra idé att titta tillbaka och hitta den röda tråden igen. För dig som är våg så behöver du mer information innan du kan fatta ett slutligt beslut. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Det här är en bra vecka att kultivera dina egna intressen, och kanske särskilt något som har att göra med andliga saker. Om det är något för dig, kommer du att kunna uppleva något mycket speciellt som verkar komma från en annan värld. Om du inte är orolig för detta kan den här veckan ge några speciella känslor som kan ge dig en inblick som du länge har sökt.

Veckans råd: Odla dina intressen.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

För att förstå den aktuella situationen kan det vara en bra idé att titta tillbaka och hitta den röda tråden igen. Det finns många lösa ändar nu, så du kanske vill gå igenom de senaste händelserna. Möjligheterna är många, och därför kan du enkelt hamna på ett sidospår som inte leder dig i önskad riktning.

Veckans råd: Det är viktigt att hålla fokus.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är mycket mottaglig för intryck, så både humör och människor påverkar dig. Det är viktigt att du kan skilja mellan vad som är ditt och vad som är andras känslor. Nu har du möjlighet att stå på egna ben och göra exakt vad du vill utan att ta hänsyn till andra. Men allt beror på hur omtänksam du väljer att vara.

Veckans råd: Se till att skilja på dina och andras känslor.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Din intuition skärps den här veckan, därför är det extra viktigt att komma ihåg om du är på rätt väg. Eftersom du lätt kan luras av dina förnimmelser som – det visar sig – inte leder någonstans. Därför är det klokt att vara så rationell som möjligt när man gör val eller beslutar något slutgiltigt. Det bästa är att vänta.

Veckans råd: Försök att göra rationella val.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du måste erkänna att du kanske blir lite besviken den här veckan. Du kanske litar på dina vänner, men upptäcker nu att det inte skadar dem. Du känner att energin och gnistan saknas i ditt personliga nätverk. Därför har du låga förväntningar och är nöjd med vad det faktiskt blir.

Veckans råd: Har inte för höga förväntningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Hem- eller bostadsrelaterade åtgärder prioriteras nu. Om du inte har några planer i den riktningen, överförs inspirationen när du läser detta. Du kanske väljer att spendera tid med din närmaste vän istället för familjen, vilket är en bra idé. Du har tagit hand om många av dina vänner, något de tycker om nu.

Veckans råd: Spendera tid med din närmaste vän.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan ha svårt att välja vilka av två spår  du ska följa. Ta dig tid att ta reda på det, för du behöver inte välja just nu. Du behöver mer information innan du kan fatta ett slutligt beslut. För att tänka kan konst och kultur vara bra att kultivera den här veckan, och en bra bok är kanske det bästa för sinnet.

Veckans råd: Läs en bra bok.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan kan stå i kärlekens tecken beroende på var du befinner dig i kärlekslivet. Om du är nyligen förälskad kan du nu njuta av alla de upplevelser det kan ge. Kanske är du också i tvivel om den valda är för dig? Om så är fallet, vänta ett tag innan du söker svaret.

Veckans råd: Var bara lycklig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du har varit uppmärksam på din familj och ditt hem den här veckan. Det finns några praktiska uppgifter som behöver fixas, du vet bara inte riktigt hur. I detta sammanhang kan det vara en bra idé att söka expertis. Dessutom är det klokt att lyssna på din egen inre röst eller känsla av vad som är rätt sätt att närma sig saker.

Veckans råd: Lyssna på din inre röst.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kanske du bör spendera extra tid på att förstå din flickvän eller partner? Han eller hon kan verka lite förlorad. Och även om de ber dig om råd hjälper det tyvärr inte – kanske tvärtom. Därför bör du hellre prova avledningsmanövrar så att din bättre hälft kan få mer sinnesfrid.

Veckans råd: Kommunicera tydligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du har ekonomiska obalanser den här veckan, bör du vänta med att göra något åt ​​det. Vänta till nästa vecka, för då vet du mer om hur du löser problem. Nu förstår du inte riktigt vad det handlar om. Du måste också hitta dig själv och skapa fred på den inre nivån och återfå sinnesro och kropp.

Veckans råd: Sök inre fred.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är viktigt att vara så tydlig som möjligt – särskilt de första dagarna i veckan. Du kan – utan din kunskap – enkelt skicka några motstridiga signaler och få andra att agera eller reagera på ett korrekt sätt. Så det är viktigt att vara närvarande i din kommunikation med andra, så att de inte tvivlar på vad du menar eller tänker.

Veckans råd: Var tålamod.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!