Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 26 här!

Är du lejon så är det ingen som förväntar sig att du ska vara i framkant och en initiativtagare. Tvärtom, du kan gå i pension för att möjligen kultivera dina egna intressen. För dig som är skorpion så har kärleken antagligen rört sig, och nu kommer den att visa om känslorna också ryms i den verkliga världen. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Om du går runt och känner av något, är det klokt att följa intuitionen i början av veckan. När helgen närmar sig räcker det inte längre att känna. Dokumentation krävs på bordet, och du måste ha den klar när du blir frågad. Du blir mer initiativrik och får mer kraft från söndagen.

Veckans råd: Följ intuitionen i början av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Uppgifterna har samlats och kräver din närvaro. Eftersom du har många pågående projekt måste du vara selektiv. Det blir förmodligen mycket lättare att få en översikt över allt under torsdagen. Då märker du framstegen och att saker lyckas lättare för dig. Plötsligt går saker som en bris och du kan gå långt med dina grejer.

Veckans råd: Prioritera det viktigaste.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om semestersäsongen närmar sig, tillbringar du den här tiden på att ordna några ekonomiska frågor som mycket troligt kommer att vara relaterade till din familj eller ditt hem. Om du saknar information i detta avseende är det bäst att vänta med att fatta beslut tills du kan få all information du behöver.

Veckans råd: Ta dig tid att njuta av säsongen.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Detta är en tid att kultivera dina intressen. Det kan vara familjen, hemmet och de nära sakerna i livet. Och det är särskilt i samband med ditt hem att det under veckan kan hända något som du kanske har väntat på länge. Eftersom du har flera saker på gång bör du prioritera det viktigaste.

Veckans råd: Odla dina intressen.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan kan du koppla av och vara dig själv. “Handla inte”. Ingen förväntar sig att du ska vara i framkant och en initiativtagare. Tvärtom, du kan gå i pension för att möjligen kultivera dina egna intressen eller helt enkelt hitta frid i dig själv. Känslomässiga upplevelser bör bearbetas, och detta är en bra tid för det.

Veckans råd: Njut av dig själv i din egen omgivning.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det råder ingen tvekan om att du planerar, och de handlar antagligen om familjen eller hemmet. Men du saknar några viktiga bitar som kommer att falla på plats innan du kan börja förverkliga dina idéer. Kanske är det bra för dig att kunna skriva eller prata om vad du vill ha gjort, så det blir mer konkret.

Veckans tips: Skriv ner dina planer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Lusten att resa är stor just nu. Beroende på hur mycket det har blivit möjligt att “gå vidare” igen kommer du förmodligen att försöka flytta någonstans inom landets gränser. Du har svårt att bestämma dig, men i mitten av veckan märker du en stämningsförändring, och sedan blir allt plötsligt mycket lättare. Kanske har du också fått en avgörande fråga.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Nu är det viktigt att samla alla lösa trådar, för nästa vecka kommer allt att vara betydligt annorlunda. Allt accelererar och din shoppingkraft ökar. Fram till dess, se till att du är klar med det som ska slutföras. Kärleken har antagligen rört sig, och nu kommer den att visa om känslorna också ryms i den verkliga världen.

Veckans råd: Kompletta uppgifter.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Om det fortfarande inte är möjligt att resa fritt, måste du hitta andra sätt att underhålla dig själv. Kanske är det dags att gå till ett museum, göra släktforskning eller något annat som har att göra med det förflutna, familjen eller ekonomin. Dessutom har du några uppgifter i hemmet att avsluta – kanske före semestern.

Veckans råd: Använd din semester för att vara kreativ.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Efter en längre tanke märker du tydligt att det finns mer action bakom dina idéer. I det här sammanhanget är det viktigt att du lägger denna vecka på att planera och ta reda på olika strategier för hur du kan närma dig vissa saker som kan ha att göra med teknik. Kanske behöver du en ny dator?

Veckans råd: Gör planer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Har du svårt att träffas i veckan? Oroa dig inte, för under de sista dagarna i veckan känner du helt klart att du får mer kraft. Därför kan du använda veckan för att ta reda på vad du kommer att spendera tid och ansträngning på under den kommande tiden. Om du vill nå de mål du har satt, vänta på att nya projekt börjar på söndagen.

Veckans råd: Var tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Familjen är särskilt uppmärksam och i detta sammanhang kanske barn eller barnbarn – eller andras barn. Det kan vara en bra idé att göra några äventyr tillsammans. Du måste se tillbaka på några minnen, och du kan göra det med din nära familj eller vänner. Det är dock endast relevant i helgen.

Veckans råd: Gör saker med andra.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!