Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 27 här!

Stenbocken är upptagen av sin ekonomi och vågen har ett stort socialt behov. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Denna vecka är det inte mycket som hindrar dig från att njuta både sommar och ledighet. Någon som står dig nära, kanske en partner, följer dina fotspår och klarar faktiskt att hålla ditt tempo. Det uppskattar du! Du har fullt av energi, driver massa spännande projekt och vill gärna att omgivningen hjälper till. 

Veckans råd: Kom ihåg att använda dig av din kreativitet.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

När det kommer till jobbet finns det vissa hinder du behöver förhålla dig till. Det är tyvärr inte lika lätt som det ser ut och du kommer behöva hjälp. Kanske är det dags att börja se sig om efter andra arbetsuppgifter om du har svårt att ta dig vidare. Du kämpar med dåligt tålamod och fattar några förhastade beslut. 

 

Veckans råd: Tänk dig för en extra gång. 

 

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om det är semester kan det finnas några arbetsuppgifter som du inte gjort färdigt och som hänger över dig. Försök göra klart så mycket du kan innan veckan är slut, då blir det lättare att njuta av sommaren. I helgen kommer du att känna av ett temposkifte och du kan varva ner. Det har du ett stort behov av efter en hektisk period. 

Veckans råd: Gör klart dina uppgifter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Frihetskänslan är stor just nu, och framförallt i början av veckan. Använd veckan för att komma i semesterstämning och till att sakta ner tempot. Vänner och personer i din närhet kan överraska och det kan resultera i några humoristiska situationer. Känslorna sitter lite på utsidan av kroppen för tillfället, men det visar du inte för omvärlden. 

Veckans råd: Känn in sommarstämningen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om det är en rolig period rent arbetsmässigt har du hela ditt fokus riktat mot jobbet. Nu gäller det att få lite nya idéer och det är inga problem för dig. Du bör hellre satsa på att stå lite i kulisserna och dra i trådar än att ställa dig i centrum för att få mycket uppmärksamhet och visa upp dig. 

Veckans råd: Njut av att stå i kulisserna.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har haft en hektisk period och känner ett stort behov av att vila hjärnan. Tiden är perfekt för lite paus och semester. Du känner tvivel inför ett samarbete med en kollega eller annan nära kontakt och det har hänt upprepade gånger den senaste tiden. Det kommer klarna mot slutet av veckan och du kan då gå vidare med nya göromål. Du märker av ett temposkifte mot helgen. 

Veckans råd: Kom ihåg att slappna av.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har ett stort socialt behov för tillfället och något stör dig i början av veckan. Ditt tålamod kommer bli satt på prov och situationen kommer ändra sig först mot slutet av veckan, då du genom lite otraditionella lösningar hittar ett sätt att få genomslag för det du önskar. Kommande projekt pockar på din uppmärksamhet. 

Veckans råd: Gå inte händelserna i förväg.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är semestertid och du har mycket du vill få gjort innan ledigheten. Du har mycket energi men minimalt med tålamod för tillfället och borde inte förvänta dig att något stort kommer att ske under veckan. Ta emot hjälp om du blir erbjuden det och prioritera närhet och intimitet fram mot helgen. 

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du saknar lite driv för tillfället och det irriterar dig. Har du semester kan du nyttja utrymmet till att ta det lugnt tillsammans med familjen. Vissa saker fortsätter dock surra i huvudet och det bör du försöka lägga undan, åtminstone under den här veckan. Din partner, som varit mycket i centrum den senaste tiden, blir full av känslor. 

Veckans råd: Försök att slappna av helt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är väldigt upptagen av din ekonomi denna vecka, det kan handla om att du saknar pengar du blivit lovad. Du kan inte åtgärda problemet här och nu så försök att ha tålamod och hitta alternativa lösningar. Det som kan hjälpa är att vända dig till dina samarbetspartners, de kommer lyssna öppet och med förståelse. 

Veckans råd: Var inte rädd för att be om hjälp.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Alla former av samarbete, även parförhållande, står i centrum under veckans första dagar. Din bättre hälft, eller en kollega, har behov av extra mycket uppmärksamhet, något du lätt glömmer av. Oavsett om det är rimligt eller ej, så spekulerar du en del över, och kommenterar, att alla utom du får mycket uppmärksamhet av sin partner. 

Veckans råd: Visa din empatiska sida.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan vara en bra idé att hålla låg profil under veckan. Du kan lätt bli missförstådd och det kommer vara svårt att städa upp det i efterhand. Använd istället din tid på att hitta glädje inför sommaren och lägg tid på dina intressen, det finns stora möjligheter att utvecklas just nu. Kärlek kommer bli aktuellt till helgen. 

Veckans råd: Lägg tid på dina intressen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!