Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 29 här!

Är du vädur så är det sommar och därför lätt för dig att känna dig fri och oberoende. För dig som är lejon så finns det förändringar i vardagen som kräver att du gör något annat än vad du brukar göra. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Det här är en bra tid att ladda batterierna. Lyckligtvis kan du se fram emot en lång period där det blir mer fred och där du kan göra nästan vad du vill i din egen takt. Det är sommar och därför lätt för dig att känna dig fri och oberoende. Oro kan uppstå i familjen, eller det kan finnas bostadsproblem som kräver en lösning här och nu.

Veckans råd: Koppla av och ladda batterierna.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Du har många projekt på gång trots att det är semestertid. Du trivs med massor av bollar i luften och tycker om att ha friheten att shoppa. Men du måste vara uppmärksam på en pojkvän eller partner som har ett inflytande på dig och på de val du gör. Diskussioner blossar upp kring gamla ämnen, men du väljer att hålla en låg profil.

Veckans råd: Låt andra tala.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är mottaglig för intryck just nu och kan lätt reagera impulsivt och på ett olämpligt sätt. Därför är det en bra idé om du tänker två gånger innan du pratar, eftersom du kan verka mer irriterad och arg än du verkligen är. Egentligen är du osäker på en situation som har uppstått akut.

Veckans råd: Tänk innan du pratar.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Trots att det är sommarlov, kommer alla former av samarbete – och särskilt en relation – att vara relevanta den här veckan. Hur kommer du och din partner att hitta en gemensam grund utan att den ena måste följa den andra? Detta kan vara en av veckans utmaningar. Du är envis av naturen, men inser att det är klokast att anpassa sig.

Veckans råd: Rikta in dig med andra.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är något konkret du måste ta itu med. Det kan handla om några av dina vanor som måste ändras – kanske i samband med en hälsosammare livsstil. Men det kan också handla om förändringar i vardagen som kräver att du gör något annat än vad du brukar göra. Detta är inte nytt för dig, men kanske utmanande, eftersom du mest vill vara i fred nu.

Veckans råd: Våga utmana dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du tar kritik mycket personligen i dag och det påverkar ditt humör. Det kan vara svårt för andra att hantera dina humörsvängningar och humörsvängningar. Men om du är medveten om det, kanske du kan styra ditt sinne i en mer positiv riktning. Den här veckan måste du släppa några av dina mycket fasta principer.

Veckans råd: Tänk positivt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Det skulle vara bäst om du kan vara på två platser samtidigt nu. Men det kan du naturligtvis inte. Men du måste fortfarande ta dig runt och uppleva och få nya intryck. Kanske kan du resa till en plats där du kan tillgodose ditt behov av input. På familje- och bostadsfronten kan förhandlingar pågå.

Veckans råd: Gå ut för att få nya intryck.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har mycket bestämda attityder till vissa saker. Och det är just på detta område du kan bli utmanad den här veckan. Kanske är det dags där du kan öva på några principer och kanske hitta andra som är modernare? Kanske har du semester i dag, men det påverkar inte din takt, eftersom du är initiativrik och får mycket gjort.

Veckans råd: Försök att förnya dina attityder.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Kanske kommer du bli av med några bekymmer den här veckan. Det kan vara något som sträcker sig tillbaka till början av året och som du först nu får en överblick över och kan göra något åt. Kanske har du genomgått en process som har varit rik på insikter. Ekonomiska frågor kan vara avgörande för dina val.

Veckans råd: Avsluta status.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är semestertid och därmed naturligt att du kan skapa ett fritt utrymme där du kan gå in djupt med några av dina intressen. Eller kanske du tänker på strategier och planer för resten av året. Det kan ha skett några förändringar i ditt liv – kanske i samband med corona – men i alla fall har du mer än tillräckligt att ta itu med.

Veckans råd: Odla dina intressen.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Ditt behov av återkallande dyker upp igen, och detta kan utan tvekan vara en spännande period där du får odla några av dina intressen eller få fruktbara insikter som kan ta dig längre i livet. I alla fall är det en bra idé att lyssna på dina egna behov och hitta ro på det inre planet. Om du vill ha större förändringar, gör det!

Veckans råd: Lyssna på dina egna behov.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är viktigt att hitta en bra inställning till den eventuella maktkampen som pågår denna vecka. Du borde visas som förebild, något du inte har svårt med just nu. Men du blir utmanad, och du måste bara ignorera det. Det är viktigt att du klargör var du står och vad du menar.

Veckans råd: Försök att vara en förebild.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!