Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 30 här!

Är du tvilling så är det som om idéerna står på kö redan från början av veckan. För dig som är skorpion kan det löna sig att spendera den kommande veckan på att försöka ta reda på vad ett groende missnöje beror på. Läs om din vecka här!

veckohoroskop-astro-puff

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Nu när det sannolikt finns mer tid för det är det naturligt att titta på hemmet och se om det finns mer du kan ordna eller förbättra. Om ingenting slår dig omedelbart kan din familj behöva din uppmärksamhet mer än vanligt – så hur du delar upp din tid mellan familj och arbete är återigen en relevant fråga.

Veckans råd: Det är dags att fixa lite hemma.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Vanligtvis tänker du två gånger innan du pratar. Men i början av veckan kan du säga något som inte är väl genomtänkt, kanske för att du tvivlar på något. Detta är oväntat för många, och vissa kan ta det personligt. Med det sagt är det fortfarande bra att det nu är ute, för då kan det vara lättare att börja om igen.

Veckans råd: Var inte rädd för att be om ursäkt.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är som om idéerna står på kö från veckans början. Men det finns ett hinder i vägen, och det handlar troligen om din ekonomi. Hur ska du få allt att hålla ihop? Och det är där din fyndighet kan komma till nytta – det kanske nästan känns som att du redan har svaret i huvudet eller på tungspetsen.

Veckans tips: Fokusera, så kommer lösningen.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Humör och känslor är dominerande, särskilt de första dagarna på veckan. Det kan därför vara en bra idé att tänka efter noga innan du uttrycker dina innersta tankar, eftersom du är mycket subjektiv i din uppfattning och hur du bedömer saker nu. Det smartaste är att hålla ditt missnöje för dig själv om du kan.

Veckans råd: Håll ditt missnöje för dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

De bästa idéerna får man ofta när man minst anar det. Och det kan gälla dig nu, särskilt om du är uppmärksam i början av veckan. Senare finns det några utmaningar som du behöver ta reda på hur du löser. Det kan handla om vissa vanor i ditt dagliga liv som inte längre fungerar. Uppmärksamheten kan riktas mot din hälsa.

Veckans råd: Skriv ner dina idéer.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Hjälp från goda vänner kan vara avgörande för om dina tilltag och idéer får fotfäste denna vecka. Det råder ingen tvekan om att du märker att du har stort stöd och det känns bra. Tiden är definitivt rätt för dig att börja sätta en ny kurs. Men det kan finnas motstånd från vissa yngre människor, något du måste acceptera.

Veckans råd: Involvera ditt nätverk i dina planer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du kanske tvivlar, och därför är det bäst om du väntar på att fatta slutliga beslut till senare när du känner dig mer redo. Dessutom påverkas du mycket lätt av vad andra tycker. Använd dina styrkor för att få dina uppgifter gjorda. Detta gäller särskilt för jobbprojekt eller saker du har planerat att ordna under semestern.

Veckans råd: Få saker gjorda.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett missnöje som grott blir mer märkbart. Du kan välja att spendera tiden den här veckan på att ta reda på hur du kan bli av med denna känsla. Kanske är det bra att sätta ord på det så att du kan förhålla dig till det på ett mycket mer konkret sätt. Det tar lite tid att ta reda på vad som stör dig, men om du hittar orsaken kommer du omedelbart att bli lättare i tankarna.

Veckans råd: Ta reda på varför du är missnöjd.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner semesterkänslan tydligt nu, och det kan vara svårt att hitta tillbaka till vardagen. Kanske är du så lyckligt lottad att du fortfarande har semester. Du kan välja att spendera dagarna på att hitta några ekonomiska möjligheter för din framtida ekonomi. Stora förändringar kan vara möjliga, eventuellt på grund av coronakrisen.

Veckans råd: Hitta rutiner.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Allt som har att göra med samarbete och partnerskap står i centrum denna vecka. Om det finns några meningsskiljaktigheter eller svårigheter är du inte villig att kompromissa. Du kan vara väldigt strikt i dina åsikter, och det kan sätta käppar i hjulet för att samarbetet kommer tillbaka på rätt kurs igen. Det kan vara en bra idé att tänka två gånger innan du avbryter saker.

Veckans råd: Släpp lite på kraven.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Något kan gå fel den här veckan, och det kan stå klart redan i början av veckan. Det kan löna sig att lösa  eventuella utmaningar som kan uppstå. Det kan vara så att du känner dig störd när du måste ta hand om någon eller något. Men det medför inte något gott, så det är lika bra att skjuta upp möten tills du är på humör igen.

Veckans råd: Var inte rädd för att skjuta upp möten.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är viktigt att fokusera på de lätta och glada sakerna i livet. Det blir lättare om du involverar familjen snarare än vännerna i dina planer för veckan. Då kommer du inte att känna dig ensam om att ordna och fixa praktiska saker. Vissa kommer att hitta livsgnistan genom att gå efter romantiken och kanske hitta en flirt som kan bekräfta livsglädjen.

Veckans råd: Involvera din familj i dina planer.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!