Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 31 här!

Kräftan behöver inte bekymra sig över ekonomi och jungfrun bör hålla huvudet kallt. Läs om din vecka här!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du fokuserar på praktiska uppgifter och om detta är din sista semestervecka är det naturligt att du rullar upp ärmarna och bockar av de sista projekten för i sommar. En partner eller någon du samarbetar med får plötsligt en bra idé som du kan ta del av. Något rörande din ekonomi kommer upp till ytan.

Veckans råd: Gör klart dina uppgifter.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du återupptäcker några gamla intressen och ger dig själv tid att öva. Långsamt kommer du tillbaka till en gammal förmåga. Kärleken ligger i fokus just nu och du är öppen för att träffa nya människor. Du överraskas över hur enkelt det är för dig att vara social och känslorna tar lätt överhanden.

Veckans råd: Leta efter kärleken.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

De känslor som ligger dig närmst har en tendens att rinna över den här veckan. Du har en stor lust att göra något annorlunda och otraditionellt och du bör därför se till att veckan består av varierande aktiviteter. En partner kan ha rest på förhand på semester och du hakar på senare.

Veckans råd: Variera veckans aktiviteter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Din ekonomi står i centrum för tillfället och det kan vara en god idé att ordentligt se över olika regelverk.  Har du en partner kan den spela roll i sammanhanget och det kan bli en utmaning. Det viktigaste är att prioritera nära relationer och låta ekonmin komma i andra hand.

Veckans råd: Bekymra dig inte för ekonomi.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan känna dig lite rastlös och orolig den här veckan, något som går ut över en eventuell partner. Det är bra om du kan försöka kommunicera och förklara din oro. Har den med relationen att göra är det viktigt att lösa de problem som ligger till grund.

Veckans råd: Försöka acceptera att alla är olika.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns en tydligt skiljelinje mellan dina tankar och ditt agerande för tillfället. Det kan vara till din fördel att göra något du inte brukar och på så sätt få in lite variation i vardagen. Du har dåligt tålamod och kan därför riskera att fatta överdrivet snabba beslut som du inte tänkt igenom ordentligt.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du vill gärna känna att du har kontroll över saker och ting denna vecka men du kan inte hålla dig uppdaterad på allt. Försök vara öppen inför möjligheter som dyker upp när du minst anar, det kan handla om ekonomi eller en ny riktning i livet.

Veckans råd: Var öppen inför nya möjligheter.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner ett starkt socialt behov denna vecka och spenderar gärna mycket tid med nära och kära. Försök få tid över till lugn och ro och på så sätt ge plats åt nya idéer och infall. Försök hitta en passande rytm under dagarna, om du har semester eller är tillbaka på jobbet.

Veckans råd: Ta det lugnt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Uppgifter från i våras dyker upp på nytt och det är dags att du gör bättre research. Du har tid att fullfölja projekten då din deadline ligger vid årsskiftet. Något om studier och/eller utlandet hamnar i fokus under veckans gång.

Veckans råd: Gör grundlig research.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din ekonomi står i centrum och du försöker förstå dig på olika lagar och regler. Offentliga yttranden kan ha en påverkan och det kan lätt slås knutar på tråden. Det bästa du kan göra i nuläget är att få tag på så mycket dokumentation som möjligt och försöka ha rejält bra översikt.

Veckans råd: Dokumentera dina påståenden.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Alla former av samarbete står i centrum denna vecka och det kan mycket väl vara du som inte är tillräckligt flexibel i en specifik fråga. Du har svårt att rucka på dina principer och kan därför få vissa problem. Handlar det om en maktkamp är du bäst på att hålla ut.

Veckans råd: Försök vara flexibel.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det riktas en del uppmärksamhet mot ditt välbefinnande. Finns det utmaningar så är det god tid att ta itu med dem. Det kommer krävas att du lägger om din livsstil och det kanske bli en större utmaning än du tänkt. Det behöver också ske i flera avseenden för att få effekt.

Veckans råd: Försök få tid att meditera.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!