Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 31 här!

Är du fisk kan du behöva göra några kompromisser – något du inte är så glad över. Du som är lejon bör planera om vissa möten för att få tid för vad som är nödvändigt och kanske också oundvikligt. Läs om din vecka här!

horoskop-puff

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Ditt temperament når lätt kokpunkten redan i början av veckan. Och det kan betyda att du kommer att säga eller göra något som inte är så smart, eftersom du tas över av dina känslor. En uppgörelse inom familjen kan vara orsaken till fejden. Det kan vara svårt att ändra vissa mönster eller traditioner i den närmaste kretsen.

Veckans råd: Tänk innan du pratar.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Du kan lätt börja tvivla eller bli förvirrad när det gäller vissa beslut. Därför är det en bra idé om du kan vänta med att ta ställning tills du känner dig redo. Du kommer troligtvis göra detta i slutet av veckan. Skjut därför upp några av dina möten tills senare. Undvik så långt som möjligt att påverkas av diskussioner som äger rum i din närhet.

Veckans råd: Vänta med några beslut.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det här är en vecka där du måste vara klar i både tankar och handling. Du kan lätt bli distraherad eller känna dig pressad i ett visst fall, vilket kan bidra till att du säger eller gör något du ångrar efteråt. I detta sammanhang är du inte rädd att säga din åsikt – helt ofiltrerad. Om du går och önskar dig något så kan det uppfyllas nu.

Veckans råd: Tänker efter noga.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Även om det är semestertid kan du ha svårt att koppla av. Att umgås med andra är centralt och du kanske plötsligt känner dig överväldigad. Det kan göra dig orolig och oförmögen att koppla av. Därför är det klokt om du lyckas hålla en låg profil, hålla dig för dig själv och vänta med att kontakta vänner och nätverk tills nästa vecka.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbetsuppgifterna kan smyga sig in i din semester och du känner dig tvungen att ta hand om dem. Du finner ingen ro förrän du har ordnat saker och ting, så du kan lika gärna komma igång först, även om det inte passar in i dina planer. Därför bör du planera om olika möten för att få tid för vad som är nödvändigt och kanske också oundvikligt.

Veckans råd: Vänd dig om – och få saker gjorda.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du är missnöjd bör du säga det. Det kan vara svårt för andra att tolka dina signaler om du inte uttrycker dina tankar och känslor. Konfrontationer med yngre människor – eventuellt dina barn – kan uppstå i mitten av veckan, och då kommer du att kunna känna att du inte blir hörd. Du får hjälp av din kärlek eller partner, men det förändrar ingenting.

Veckans råd: Dela med dig av dina tankar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du har känselspröten ute för tillfället och tar upp många olika “signaler”. Det kan ibland göra dig lite förvirrad eller få dig att tvivla på om du har tolkat något korrekt eller om du har hört fel. Därför är det en bra idé om du får saker förklarade för dig en extra gång, så att missförstånd undviks. Lyssna gärna på kroppens signaler, de kan ofta leda dig i rätt riktning.

Veckans råd: Se till att du förstår vad som sägs.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har en stark vilja och därför lyssnar du inte alltid på kroppens signaler. Om du inte är medveten om det kan det bidra till att du överanstränger dig. Du är van vid att köra på i ett högt tempo, och låter dig sällan stoppas av småsaker. Men just den här veckan bör du växla ner – särskilt de första dagarna i veckan. Händelser i din närhet kan påverka dig.

Veckans råd: dra ner på tempot.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Sommaren och semestern gör dig bra; du har ett behov av att släppa dina uppgifter ett tag. De senaste månaderna har varit krävande inom olika livsområden. Den här veckan har du en hjärtefråga som du vill spendera tid på. Men du måste se till att portionera ut energin på ett smart sätt, så att du inte bränner allt krut före uppstarten efter semestern.

Veckans råd: portionera ut din energi.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du fortfarande har semester är det naturligt att spendera dina dagar med att planera för den kommande säsongen. Uppgifter som inte slutfördes i våras – möjligen på grund av coronakrisen – har du nu möjlighet att fortsätta med eller slutföra. Du får dock inte känna dig pressad i ett visst fall, vilket du annars lätt kan bli.

Veckans råd: Vänta på inspirationen.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Även om du fortfarande kan ha en semester har du några tankar om hur du skulle kunna förena ditt behov att egentid med ett livligt familjeliv. Det är förmodligen en yngre familjemedlem som vill göra upp med vissa traditioner, vilket kan vara svårt för dig och andra att acceptera. Men du kanske borde överväga utmaningen.

Veckans råd: Var öppen för förändring.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Livet är inte så okomplicerat som det brukade vara. Mer krävs av dig nu, och det kan särskilt vara i samband med vänner eller ditt professionella nätverk som du blir utmanad. Du är förmodligen den som lyder, men det kräver att du gör några kompromisser – något du inte är så glad över. Om du har barn kommer de att kräva mer uppmärksamhet nu.

Veckans tips: Kompromissa.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!