Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 32 här!

Vattumannen bör hålla koll på sin ekonomi och väduren bör prioritera hälsan. Läs om din vecka här!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Vardag och rutiner står i centrum just nu. Du försöker anpassa dig så bra som möjligt för att komma i fas med dina dagliga uppgifter. Behöver du möblera om ska du försöka göra det denna vecka. En samarbetspartner eller sambo kan vara lite förvirrad i början av veckan men sedan kommer det att klarna.

Veckans råd: Prioritera din hälsa.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

En salig blandning av känslor påverkar dig – framförallt under veckans första dagar. Det handlar mest om kärlek och romantik. Om du tvivlar bör du vänta med att fatta större beslut till helgen. Under veckan kommer du präglas av starka känslor som kan öka din förvirring. Du är känslig och känslorna bubblar precis under ytan.

Veckans råd: Förbered dig på starka känslor.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Frågor som handlar om rättvisa står i centrum denna vecka. Kanske upplever du att det du kämpar för inte får det erkännande du tycker att det förtjänar. Du befinner dig mitt i “kampen” och bör försöka behålla kämparglöden i en månad framöver. Det finns hopp! Mitt i veckan känner du hur ditt humör skiftar och du blir mer rationell.

Veckans råd: Behåll kämparglöden.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om något ligger dig varmt om hjärtat är det god tid att göra din röst hörd i det offentliga rummet. Andra som är engagerade i samma fråga kommer få stor glädje av din drivkraft och kunskap. Var inte blygsam när det kommer till att dela dina erfarenheter. På hemmafronten kan det råda viss förvirring de närmsta dagarna.

Veckans råd: Var inte blygsam.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har inget emot att befinna dig i centrum just nu, något som passar extra bra om du råkar ha födelsedag denna vecka. Du trivs också bra med att vara motorn och hålla i tyglarna när det kommer till diverse projekt du är engagerad i. Oavsett vad det handlar om är du redo för att kliva in och ta över rodret när det behövs.

Veckans råd: Njut av uppmärksamheten.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Saker som har att göra med ditt välbefinnande står i centrum. Du kan lätt förstora saker mer än nödvändigt men klarar du av att dämpa den impulsen så kan du under veckan istället lägga saker bakom dig och gå vidare. Du känner hur ditt humör skiftar till helgen och du kommer känna en stor lättnad.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Nu gäller det att hålla huvudet kallt så att du inte får massa idéer som inte är realistiska. Det kan handla om tillfälliga ögonblick av förvirring och osäkerhet men det kommer klarna mot slutet av veckan. När du väl fått översikt kan känslor från det förflutna dyka upp och till din stora förvåning får det dig att må bra.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har flera idéer och stor tilltro till framtiden. Du kan nå dina mål om du bara gör tillräckligt med research och lyckas strukturera dina tankar och planer. Tiden är inne för att gräva djupt i detaljer. Någon i din närhet kan vara lite förvirrad i en specifik fråga men det kan du inte påverka.

Veckans råd: Gör grundlig research.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det är semestertider och därför ligger fokus på utlandet och resor. Det finns risk att det uppstår problem kring dina planer och förväntningar och saker tar gärna onödigt stora proportioner. Mitt i veckan lugnar det sig och du kan sortera ut vad som känns relevant. Du har några fasta principer som du håller extra hårt vid.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Eftersom du är en person med hög arbetsmoral har du svårt att luta dig tillbaka och ta semester på samma sätt som alla andra. Du har alltid flera projekt på gång men några specifika händelser ger dig grund för eftertanke, och du påminns om att omvärdera flera av dina ståndpunkter.

Veckans råd: Försök att hitta lugnet.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det sociala står i centrum för tillfället och du har fullt upp med att delta på flera arrangemang. Veckan bjuder på flera händelser som faller dig i smaken och du klarar knappt av att dölja din entusiasm. Några vänner, kollegor eller samarbetspartners flyttar, och det uppskattar du inte.

Veckans råd: Håll lite extra koll på ekonomin.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om du har semester just nu vill du med största sannolikhet få tid för dig själv. Det finns flera anledningar till att du behöver ta det lugnt. Du har någonting som stressar dig, som du gärna vill få överstökat. Denna vecka lämpar sig för att ta lite extra hand om ditt eget välbefinnande, både för kropp och själ.

Veckans råd: Motionera och meditera.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!