Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 33 här!

Stenbocken bör ta hand om hälsan och oxen behöver söka balans i livet. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du måste välja väg nu, antingen ger du någon annan plats, eller så slår ni er samman och samarbetar. Det är en utmaning för dig då du helst vill arbeta ensam och oberoende av andra. Men tillsammans kan ni göra större skillnad och det kommer vara ditt förnuft som avgör ditt val.

Veckans råd: Nu gäller samarbete.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner hur dina energinivåer stabiliseras, och du känner dig mer i fas när vardagen kommer tillbaka efter semestern. Du har mycket att stå i, framförallt när det gäller boende och familj och det är full aktivitet. Det är därför viktigt att leta efter balans just nu, framförallt när det kommer till rutiner och hälsa.

Veckans råd: Sök balans i livet.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du och någon annan tävlar om uppmärksamheten för tillfället. Du har mer att säga till om utifrån din position och det behöver du förtydliga om nödvändigt. Alternativt kan du välja att involvera den andra personen i dina projekt. Det kommer vara en win-win situation, även om du har en stark önskan om att arbeta ensam.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det gäller att portionera dina resurser just nu, det kan handla både om ekonomi och energi. Du har en tendens att förstora saker och det hjälper ingen. Mot slutet av veckan kan du varva ner och lägga saker på hyllan. När söndagen går mot sitt slut, har du lyckats ta dig vidare.

Veckans råd: Portionera dina krafter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Parförhållande och samarbete får extra uppmärksamhet, och du får ställa in dig på att hamna i skottlinjen. Du kan bli konfronterad och behöver goda svar för att behålla din värdighet. Mot helgens sista dagar pyser luften gradvis ur ballongen och du hittar andra saker att fokusera på. Din bättre hälft kan vara upprörd.

Veckans råd: Tänk noga igenom dina argument.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har mer energi än du brukar, så nu gäller det att få saker gjorda. Du känner dig på hemmabana där du befinner dig just nu och det gör dig social och härlig att umgås med. Ett samarbete är på väg att ta form eller avslutas. Handlar det om det sistnämnda beror det på ditt behov av oberoende och frihetskänsla.

Veckans råd: Utnyttja den goda energin.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du känner dig färdig med flera saker och det skapar lugn och ro. Du har det bra där du befinner dig och i stor grad flyter tingen åt ditt håll. I början av veckan är du mycket tillmötesgående, något som kan missförstås eller utnyttjas av andra. Kärleken kan stå i centrum men det gäller att ha en gemensam utgångspunkt.

Veckans råd: Låt dig inte utnyttjas.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är skarp i dina iakttagelser och din förmåga att analysera förhållanden i din närhet är sylvass. Om du önskar att slå dig fri från något eller någon är det möjligt att göra det nu. Du störs inte av någon annans förhållningsregler och du föredrar att klara saker själv, även om du blir erbjuden en hjälpande hand.

Veckans råd: Ta gärna emot hjälp.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har svårt att hålla dina tankar och åsikter för dig själv. Du är inte den som backar och får därför vara beredd på att det kan finnas flera som blir provocerade av det du säger. Det kan uppstå en del diskussioner men det gör dig bara ännu mer triggad. Du har många filosofiska tankar under helgen.

Veckans råd: Testa dina teorier.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Resor eller situationer som handlar om utlandet står i centrum denna vecka. Kanske har du sån tur att du tillbringar semestern på ett ställe där både hälsa och välbefinnande är högt upp på agendan. Det kan rekommenderas om du har behov av att ta lite extra hand om dig. Nya jobbuppgifter kan dyka upp i början av veckan. Du har inte klurat ut hur du ska lösa dem.

Veckans råd: Ta hand om din hälsa.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Även om det är ovanligt att du är översvallad av känslor så kan det hända mot slutet av veckan. Kanske är det positivt för dig då du tvingas att sätta både tankar och känslor på plats. Du agerar praktiskt och och accepterar när andra vill ha saker på sitt sätt. Parförhållande och samarbete kan leda till vissa utmaningar.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du får finna dig i att bli motsagd. Det tycker du vanligtvis inte om men just nu är det både intressant och underhållande. Du har några fasta principer som du inte avviker från, en person du har daglig kontakt med utmanar dig men du låter dig inte ruckas. När veckan har passerat kommer din uppmärksamhet att ligga på något annat.

Veckans råd: Se utmaningar, inte problem.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!