Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 36 här!

För dig som är jungfru faller några viktiga saker på plats under veckan. Om du är tvilling är det en bra tid att avsluta saker och ting. Läs om din vecka här.

horoskop

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du är inte särskilt tålmodig och det kan gå utöver din familj. Du kan känna dig pressad på jobbet och i förhållandet till din familj. Du ser inga lösningar på det förstnämnda, men allteftersom veckan fortskrider hittar du dem. Det kommer att göra dig gott att finna inre frid, så att du lättare kan kontrollera ditt humör.

Veckans tips: Sök inre frid.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du kommer förmodligen inte vara populär när du säger vad du menar i början av veckan, något som din partner kan bekräfta. Ni är mycket oeniga och du kan känna dig pressad. Men lyckligtvis förbättras stämningen under fredagen. På söndag flyttas din uppmärksamhet och då kommer familjen att stå i centrum under en längre period.

Veckans tips: Få saker och ting gjorda.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har en fantastisk vecka framför dig, och du bör dra nytta av det. Om du har saker att avsluta är det här en bra tid för dig – speciellt om det har att göra med myndigheter. Och du kan till och med förvänta dig att ha rätt i eventuella klagomål. I helgen flyttar du fokus och du kan därefter ha lite roligare i en annars grå vardag.

Veckans tips: Värdesätt dina hobbies.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det kan vara värt att få mer information om ett specifikt ämne. Detta gäller också om du vet mycket om det från tidigare. Det kan ge dig nya idéer som du kan dela med ditt professionella nätverk. Och i det sammanhanget är det viktigt att du säljer din idé på rätt sätt, för du är lite före din tid och det kan vara svårt för andra att förstå dig.

Veckans tips: Samla mer information.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Nu är det dags att leverera något. Och det har förmodligen att göra med arbete. Och du är rätt person att göra just det just nu, för nu bubblar du över av idéer. Använd gärna partners att sparra med, så det finns ännu fler som inspireras. Om du väntar på att få betalt kan det hända under veckans första dagar.

Veckans tips: Få jobbet gjort.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Några viktiga saker faller på plats, och det till din stora tillfredsställelse. Dessutom får du en hjälpande hand från några vänner. Du har en bra period nu och du känner det förmodligen både mentalt och fysiskt. I helgen känner du av ett humörskifte, vilket resulterar i att du blir mer villig att göra kompromisser – speciellt när det gäller din och din partners ekonomi.

Veckans tips: Sök efter kompromisser.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du tar allt personligt nu, och det kan göra dig ledsen. Om du möter motstånd – något du kan riskera under veckans första dagar – blir humöret därefter. Men strax innan arbetsveckan är över kommer du att kunna skaka av dig olika upplevelser och du kommer att finna stor glädje i humörskiftet som äger rum på söndagen. Livet går vidare och stämningen blir bättre.

Veckans tips: Ta inte allt så personligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Förhållandet står i centrum. Vissa vassa kanter måste slipas för att ni skall kunna enas. Men ni har olika åsikter i en viss fråga, vilket är anledningen till den dåliga stämningen. Men kanske borde du bryta isen och bjuda in din partner på en kulturupplevelse. Helgen blir bra.

Veckans tips: Bjud ut dina nära och kära.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Frågor om pengadonationer kan vara ett ämne nu. Var står du i den här frågan? Hur mycket vill du engagera dig och hur mycket är du villig att ge? Konversationen kan vara livlig runt middagsbordet med familjen, särskilt i mitten av veckan. Vanligtvis är du väldigt idealistisk, men du vill ha tydliga riktlinjer – särskilt när det gäller ekonomi.

Veckans tips: Säg vad du tycker.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Samarbeten och möjligen också parrelationer kommer lätt i centrum. Hur bra är du på att lyssna? Om det är någon som klagar, kan det vara klokt om du lägger lite tid på att sätta dig in i saken. Det kan kanske ge dig något att tänka på. Nyheter från en person utomlands ger dig gott humör under torsdagen.

Veckans tips: Lyssna på de som klagar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Förhinder kan påverka första delen av veckan. Du kan inte göra som du själv vill och kommer att behöva ta hänsyn. När du väl har insett detta kan du ha en mycket bra torsdag, där du får goda nyheter i ett speciellt fall. Det är svar eller information som du har väntat länge på och de är positiva. Senare under veckan får du översikt över din ekonomin.

Veckans tips: Visa hänsyn.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Förhållandet med din partner är något som tar mycket tid. Du har en bestämd uppfattning om relationen och du får gradvis reda på att din partner kan ha en helt annan uppfattning om densamma. Detta kan leda till oro. Du kommer att fortsätta försöka lista ut vad som är den rätta uppfattningen av verkligheten.

Veckans tips: Var nyfiken och sök kontakt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!