Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 46 här!

Oxen måste försvara sina åsikter, medan tvillingarna bör gå på djupet med vissa saker. Läs om din vecka!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Ett samarbete kommer att stå i centrum från början av veckan. Det handlar om att hitta en bra balans i relationen. Om du inte hittar det kan du behöva dela upp ansvaret på ett annat sätt. Det finns två starka viljor som krockar här. Snart kommer din situation att förbättras och du kommer att bli mer energisk.

Veckans råd: Tänk helt nytt kring ett samarbete.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du lyckas inte fatta beslut under veckans första dagar. Du måste tala för dig själv och din sak, eftersom en annan person drar saker och ting i en helt annan riktning. Det kan vara en utmaning för dig att ta reda på vad du verkligen menar i ett visst fall. Du upptäcker att gamla principer inte längre är tillräckliga.

Veckans råd: Försvara dina åsikter.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Under veckan hittar du mer tid för dig själv och därmed har du möjlighet att gå djupare med några arbetsuppgifter. I det avseendet bör du använda ditt omdöme för att bedöma hur saker och ting ligger till. Kanske är det dags för lite detektivarbete, men i så fall är du rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Veckans råd: Gå djupare in på vissa saker.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Stjärnorna bidrar till en bra vecka där du kan få en önskan att gå i uppfyllelse. Du är i ett kreativt flow, något som dina nära och kära kan njuta av. Saker och ting fungerar förmodligen bäst för dig om allt ligger inom vissa fasta ramar som du kan relatera till. Djupa känslor kan spela in och en flirt kan utvecklas till en seriös relation.

Veckans råd: Tro att det kommer att ordna sig.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det här är en perfekt vecka för att skriva en jobbansökan. Du är i god form för att kunna formulera en spännande beskrivning av dig själv och din kompetens nu. Dessutom har du stort inflytande just nu, vilket du förstår när du uttalar dina önskemål. Kanske är det dags att reparera eller renovera något i ditt hem.

Veckans råd: Överväg att skriva en ansökan av något slag.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Nu är tiden då du kommer ha möjlighet att gå djupare med saker och ting. Det betyder också att du får chansen att formulera några av de känslor du har – antingen skriftligen eller direkt till människor runt omkring dig, till exempel syskon. Stämningar som du inte har upplevt tidigare kommer till ytan.

Veckans råd: Uttryck dina känslor.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du känner dig inte helt avslappnad –speciellt när det gäller en viss relation och ett samarbete. Det kan vara en utmaning att hitta en gemensam plattform, även om du försöker göra din partner lycklig. Du måste tänka på dig själv här och låta omtanken om andra komma på andra plats. En ekonomisk belöning kan ske.

Veckans råd: Prioritera dig själv i en specifik fråga.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är inte så energisk som du brukade vara, och du har nu nått en punkt där du seriöst funderar på att göra något åt ​​det. En vändpunkt i slutet av veckan hjälper till att göra det möjligt att hitta styrkan att starta något nytt. Du märker gradvis att gnistan av liv och entusiasm tänds igen, och du kan se fram emot ett bättre humör och resultat.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Det här kan bli en minnesvärd vecka. Detta kan innebära att du fattar ett beslut som du har funderat på länge. Det kommer med stor sannolikhet att vara ett bra beslut som gäller ett årslångt problem. Du har äntligen insett att saker inte kan fortsätta på samma sätt, och därför är det naturligt att göra något åt ​​det nu. I slutet av veckan faller allt på plats.

Veckans råd: Våga fatta beslut.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig bekväm och mer fri. Det hjälper dig att avsluta något som har hängt över dig i ett par år. Äntligen kan du se ett slut på det. Vad som händer härnäst är tankar och beslut som du måste vänta med att ta eftersom du ännu inte vet exakt vart du ska i ett visst fall.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Uppmärksamheten fokuseras på arbete, och under veckan kan du få en bra idé. För det finns plötsligt några möjligheter på arbetsmarknaden som du inte har sett tidigare. Det gör dig optimistisk och du känner för att söka jobb som kan tillgodose dina ambitioner och intressen. Mentala blockeringar kan plötsligt försvinna.

Veckans råd: Njut av flowet som du har nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ett viktigt beslut ska fattas i dessa dagar. Det kan bland annat handla om huruvida du ska engagera dig i ett projekt med andra, eller om du ska köra solo. Det är dags för dig att fråga dig själv vad som är viktigast nu. Vanligtvis fungerar du bäst när du kan köra ditt eget race och få möjlighet att följa din intuition.

Veckans råd: Fråga dig själv vad som är viktigt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!