Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 47 här!

Fiskarna bör låta förnuftet styra, medan lejonet måste öppna upp för romantik. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Din ekonomi är i fokus och det kan finnas överraskningar. Oväntade utgifter kan störa din budget, men det finns ingen väg runt det. Du måste betala vad det kostar och det direkt. Det kan vara allt från fortkörningsböter till räkningar du har struntat i. En partner har svårt att höja sin röst, särskilt bland överordnade.

Veckans råd: Betala dina räkningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Det finns några övergripande principer som du behöver få på plats. Du har insett att dina attityder inte längre är helt i linje med tidsandan. Det kan handla om några helt existentiella teman eller om något enkelt och grundläggande i vardagen. I vilket fall som helst är det bra att få klarhet i ditt inre innan veckan är över.

Veckans råd: Omvärdera vad du står för.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckan går inte exakt som planerat, vilket blir tydligt för dig redan under veckans första dagar. Därför skulle det vara klokt att ha en plan B färdig så att du fortfarande kan slutföra några av dina projekt, även om du måste ta några omvägar. Du måste vara beredd på olika utmaningar relaterade till digitala arbetsrutiner.

Veckans råd: Gör en plan B.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det finns goda chanser att uppnå goda resultat den här veckan, särskilt om du har planerat dina uppgifter. Du vill ha förändring, men för säkerhets skull måste du prata med en eller flera partners innan du fattar ett beslut, vilket inte blir några problem. I helgen kommer ditt humör och humör att förändras, och då ser allt ljusare ut.

Veckans råd: Pröva dina argument.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du håller på att få några mycket grundläggande saker på plats som har med familjen eller hemmet att göra. Du kanske håller på att gå igenom källaren eller förrådet och bli av med saker du inte längre behöver. Mot slutet av veckan gör du en förändring som hjälper dig att prioritera romantik och dejting – och det med framgång.

Veckans råd: Var öppen för romantik.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

En plötslig aha-upplevelse får dig att ändra strategi eller syfte. Du får därmed en djupare förståelse för något som plötsligt är rimligt i ett visst sammanhang. Det kan faktiskt kännas ganska befriande att släppa gamla, förankrade åsikter, eftersom det kommer att ge dig mer frihet att agera. Du vill inte hindras av begränsningar.

Veckans råd: Se möjligheter, inte begränsningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Det är dags att ta itu med de utmaningar du har med din familj eller ditt hem. Det är viktigt att få det ur vägen. Äldre människor eller andra viktiga personer i familjen har något att säga, men du tror kanske att inte allt de säger ska följas. I slutet av veckan märker du tydligt att djupa känslor visar sig.

Veckans råd: Få saker gjorda.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan ger dig möjlighet att tänka noga innan du handlar eller startar nya projekt. Du kan också ha tid att göra något bra för dig själv och din hälsa. Du lockas av snabba lösningar som visar en tydlig förbättring här och nu, eftersom ditt tålamod inte räcker för långsiktiga hälsoprojekt. Ett möte på tisdag gör starkt intryck.

Veckans råd: Gör något bra för dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du överväger om du ska ge ekonomiskt stöd till en organisation eller förening. Men du är inte säker på om det du betalar för är etiskt godtagbart. Men i verkligheten kan din osäkerhet också bero på att du har ändrat dig sedan du först visade intresse för denna fråga. Du kanske känner dig lite pressad av två personer som båda har extrema attityder.

Veckans råd: Fundera över vad du vill stå för.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

En person med någon koppling till arbetsområdet rapporterar sitt missnöje under veckan och du har svårt att hantera kritiken – speciellt eftersom du också får motstridig information. Så en person är nöjd och en inte. Du måste gå till dig själv, lyssna på vad som inte fungerar och säga ifrån.

Veckans råd: Blunda inte för problem.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vem ska du tro på? Det finns olika åsikter i omlopp den här veckan, och det kan vara svårt att ta reda på vems sida du ska ta. Du måste börja med den eller det som verkar allvarligast för dig. Och när du väl fått det erkännandet är det inte längre svårt att välja en sida. Din sociala förståelse för andra människor är nu en prioritet.

Veckans råd: Släpp på dina principer.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du måste förhålla dig till fakta. Det är ett beslut du fattar redan i början av veckan som går tvärt emot din annars så idealistiska attityd till livet. Men i detta specifika fall bör du förhålla dig till den verkliga världen. Du kanske känner att du sviker någon i din närmaste krets, men du kan inte göra saker annorlunda just nu.

Veckans råd: Låt förnuftet styra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!