Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 6 här!

Skorpionen kan släppa fram de romantiska känslorna, medan jungfrun bör hålla huvudet kallt. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

En kollega eller någon från ditt nätverk söker råd från dig, det kan ha något att göra med pengar. Du bör vara försiktig när du uttalar dig och reservera dig, eftersom din bedömning kan strida mot personens intressen. Det bästa för dig den här veckan är att ta det lugnt och att sträva efter inre stillhet.

Veckans råd: Yoga och meditation är bra nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Fokus ligger på din karriär. Ett eller flera samarbeten står i centrum, och i detta sammanhang måste du vara både öppen och framåtblickande för att hålla jämna steg med de planer som görs i samband med ditt eller deras arbete. Mot slutet av veckan kommer det att finnas någon eller några som utnyttjar din kunskap.

Veckans råd: Säg vad du tycker.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du vill se över några av de planer du har. Det finns flera som kommer att ställa kritiska frågor till dig om dina idéer, och det kommer sannolikt att förändra vissa samarbetsrelationer. Det är klokt att hålla en låg profil och att inte lova för mycket just nu, för du kanske inte kan leva upp till förväntningarna. Det handlar om en brist på energi och överskott.

Veckans råd: Lova inte för mycket.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Fokus ligger på din image utåt. Just nu är det klokt att försöka vara selektiv med vem du förknippas med. Det är en fördel om du kan stå för dig själv, men situationen är förmodligen sådan att du måste dela uppmärksamheten med någon annan, som kanske inte har exakt den typ av karisma som kan stärka deras position.

Veckans råd: Var diplomatisk.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Ett speciellt samarbete eller relation står i centrum redan från veckans början. Det kan handla om ni ska fortsätta tillsammans eller separat. Du är förmodligen mest benägen att gå din egen väg, särskilt efter de senaste händelserna. Det finns inte mycket mer att hämta från din partner, och det är därför en bra idé om du tar en paus.

Veckans råd: Ta en paus från ett samarbete.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du måste revidera några av dina åsikter, särskilt när det gäller att arbeta tillsammans i vardagen. “Ju fler kockar, desto sämre soppa” brukar man säga, och det kan beskriva din situation den här veckan. Alla vill bidra på sitt sätt och sätta sin prägel på veckans uppgifter, medan du försöker hitta den person som du är mest på samma våglängd med.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Det gäller att umgås med någon du delar intressen med, och just nu finns det många att välja mellan. Det är särskilt i mitten av veckan som det dyker upp någon som du håller med. Tillsammans kan ni komma på roliga och spännande saker som kan hålla långt in i framtiden. Var dock försiktig när du väljer samarbetspartner.

Veckans råd: Välj vem du vill umgås med.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Saker som har att göra med familjen eller hemmet står i centrum nu – och särskilt på torsdag. Om nya saker ska ske så är det en bra tid att göra det den här veckan. Men först finns det något som måste klaras upp mellan vissa familjemedlemmar. En oenighet måste lösas. Senare på veckan kan några romantiska strängar slås an och du kan drömma om framtiden.

Veckans råd: Släpp fram de romantiska känslorna.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Lyckan ler mot dig nu, och om coronarestriktionerna har lättats något kan det betyda att du kan komma igång mer fysiskt. Kanske är det mest på tanke- och kommunikationsnivån som du kommer igång, men det kommer fortfarande att inspirera dig. Du har kontakt med många olika människor, men det finns särskilt en som är din favorit på torsdag.

Veckans råd: Se ljust på livet.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du måste ta itu med något nytt som är ganska överväldigande. Och den här veckan får du lite mer sinnesro till att tänka igenom saker som du själv har upplevt. Det kommer att finnas några idéer som har fastnat i ditt sinne, och du kan knappast misslyckas med att förverkliga dem. Veckan är väl lämpad för att prova nya saker. Kanske visar det sig att det kan bli något av dem.

Veckans råd: Ge liv åt idéer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Saker håller på att lugna sig efter den senaste veckans händelser – särskilt när det har att göra med familjen eller hemmet. Det kommer emellertid fortfarande att finnas några osäkra ögonblick som kommer att uppstå då och då. Den här veckan kan du få information som kan inspirera dig till att ta tag i nya intressen. Det kommer att finnas många omkring dig som kommer att säga vad de tycker.

Veckans råd: Odla dina intressen.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du är inte så närvarande som din omgivning vill att du ska vara. Var medveten om att du tenderar att glida in i din egen värld där tankar får fritt spelrum och där många intressanta tankar tänks. En eller flera personer kommer att kontakta dig under veckan, men det är kanske inte dags för att ett samarbete ska planeras just nu.

Veckans råd: Ge dig själv gott om tid.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!