Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 8 här!

Skytten bör vässa sina argument, medan Väduren måste prioritera praktiska saker. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du bör prioritera praktiska sysslor den här veckan. En del personer har kanske vintersemester, så det är naturligt att spendera dagarna med att städa upp och göra något användbart. Du har mycket energi och kan jobba komma undan med mycket nu. Det förflutna kan komma att stå i fokus i samband med exempelvis ditt jobb, där en gammal vän eller kollega korsar din väg.

Veckans råd: Prioritera praktiska saker.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Den här veckan är början på en period som mycket väl kan vara en av de bästa under året. Du får möjlighet att utvecklas och visa dina många sidor. Det är särskilt i samband med större projekt, där det är många som är inblandade, som du kan sätta ditt prägel. Om det handlar om kärlek har du bra kort på handen.

Veckans råd: Utnyttja de möjligheter som finns.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om restriktionerna tillåter det kan en resa vara aktuell. Kanske har du ett virrvarr av tankar i huvudet och behöver ställa in dig på en lugn “frekvens”. Yoga och mindfulness kommer att vara bra verktyg för att hantera de många idéer som surrar i ditt huvud. Praktiska sysslor i hemmet kan också ta udden av den värsta oron.

Veckans råd: Eftersträva lugn och ro.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du behöver ditt nätverk för att omsätta idéer till verklighet så bör du också se till att du har möjlighet att göra saker på egen hand. Du vill helst inte vara bunden av fasta avtal. Om du har något på hjärtat är det här en bra vecka att skriva eller prata om vad du tycker är viktigt att dela med andra.

Veckans råd: Du bör tala till människors sunda förnuft för att tas på allvar.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om du tror att du känner dig själv väl kan du fortfarande överraska. Och det är precis vad du gör den här veckan – och det med stor framgång. Förslag och idéer till uppgifter på ditt jobb tas emot väl och du får stort stöd för olika projekt som du startar – särskilt under torsdagen. Ekonomiska frågor får din uppmärksamhet i mitten av veckan.

Veckans råd: Le mot världen.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns många uppgifter som måste hanteras den här veckan, även om du kanske är ledig. Nu är det mycket bra att städa och organisera. Om du har några hälsoutmaningar kan den här veckan vara avgörande för din framtida utveckling. Du är öppen för nya behandlingsmetoder som kan innebära förbättringar.

Veckans råd: Städa upp och organisera.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du märker av en förändring i ditt humör och din energi mitt i veckan. Det känns befriande. Stämningen blir bättre, och istället för att bara använda tankekraft, som du har gjort länge nu, är det nu dags att använda dina känslor. Det kan vara en mycket berikande period som kan säkerställa att du når dina mål i vissa speciella frågor som har att göra med vardagen eller ditt välbefinnande.

Veckans råd: Använd dina känslor.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan har du möjlighet att få genomslag för dina önskemål och förslag – och dessutom på dina villkor. Det borde du dra nytta av. Allt som har att göra med relationer och samarbete kan diskuteras och det på ett bra sätt. Du har utmärkt psykologisk insikt just nu, och bra saker kan komma ur det. Du kan dra nytta av ditt nätverk nu.

Veckans råd: Dra nytta av de möjligheter som uppstår.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Det finns många olika åsikter som du behöver förhålla dig till, men djupt inne tror du att din hållning är den rätta. Utnyttja den kommande tiden för att hitta vattentäta argument, för det kommer att bli några diskussioner inom en snar framtid, och därför är det bra att vara steget före. Frågor om jobbet kommer att uppstå.

Veckans råd: Vässa dina argument.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Sådant som har att göra med familjen får mycket uppmärksamhet nu. Det finns många åsikter att ta hänsyn till. Även om du framstår utåt som att du både är framåt och öppen för nya saker så finns det områden där det inte är lätt för andra att komma överens med dig. Och under denna period kommer du att uppleva att andra berättar vad de tycker om i stort sett allt du gör.

Veckans råd: Låt förnuftet styra.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du är i ditt esse nu, och det beror på att det finns så många likasinnade människor runt dig som är involverade i dina tankar. Den här veckan får du mer tid för dig själv och för att utveckla fler idéer. Men inte alla håller med om vad du tycker, och du kan knappast undgå att märka det. Men det krävs mycket innan du ändrar dig.

Veckans råd: Försvara dina idéer.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är viktigt att behålla en överblick och ha fötterna på jorden under denna tid. Det finns så många tankar och idéer som driver dig att du lätt kan tappa riktningen. Därför kommer det att vara till nytta för dig om du försöker fokusera på det som är viktigast och ta hand om de uppgifter som är överst på listan. Partnerskap och nära relationer står i centrum.

Veckans råd: Fokusera på det som är viktigast.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!