Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Tvillingarna – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Tvillingarna och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unspalsh/Joanna Nix

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du älskar variation och är bra på att acceptera förändringar. Kommunikation är din stora styrka och du är intelligent såväl som vänlig och humoristisk.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Två Tvillingar kommunicerar bra och har det mesta gemensamt. Den ena förstår den andres behov av utomstående stimulans. En öppen relation kan fungera bra. Någon av er måste försöka ta sig an den praktiska rollen även om det inte känns naturligt.

Bra val

Väduren: Det uppstår mycket passion och energi mellan er. Du är väldigt nyfiken och med på det Väduren vill prova på. Din inställning är mer lekfull medan Väduren är rakt på, något som skapar gnistor mellan er.

Vågen: Precis som du är Vågen kommunikativ, det är A och O för att en relation ska fungera. Ni kan tala öppet om allt, även om era sexuella preferenser. Har Vågen väl fallit för dig kommer du att ha hittat en trogen partner för livet.

Vattumannen: Ni passar ihop intellektuellt såväl som sexuellt. Du skulle själv aldrig kunna vara ihop med någon som inte har något att komma med intelligensmässigt, det här värderar Vattumannen lika mycket. Ni litar på varandra tillräckligt för att inte känna att ni behöver ljuga för varandra.

Din motsatspartner eller själsfrände

Skytten: Skytten förstår dig intuitivt och ni hör ihop på ett djupare plan. Liknande intressen får er att hålla ihop. Den djupaste kärleken kan du hitta tillsammans med Skytten men det kan uppstå en del turbulens på vägen dit. Eftersom ni älskar varandra så djupt och är bekväma med varandra så kommer såväl bättre som sämre sidor fram.

Hur blir kärleken år 2018?

Något som tidigare utgjorde ett hinder är nu på väg bort. Det kan vara att lämna någon eller att lämna dina gamla vanor och tankemönster. Inför våren rensar du ut mer än garderoben, du vårstädar även i kärlekslivet och får bukt på problem du har med en partner. Allt det här medför att du känner dig lättad och kan gå vidare.

Du ger dig ut på äventyr under sommarmånaderna och får fina minnen att bära med dig under de mörkare månaderna. Njut av det här året, det finns många möjligheter till romantiska upplevelser.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!