Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Fiskarna – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Fiskarna och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Josh Peterson

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är en känslosam person som har en otroligt stark fantasi och intuition. Spiritualitet är viktigt för dig.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

När kärlek uppstår mellan två personer i Fiskarnas tecken så blir det en till en sagolik romans. Ni inspirerar och ger näring åt varandra. Ni vet också intuitivt när ni ska vara tillsammans och när ni behöver ensamtid. Det kommer vara viktigt att skapa en trygg miljö tillsammans, detta gör ni genom att kommunicera även om sådant ni finner onödigt.

Bra val

Oxen: Oxen delar ditt intresse för de vackra sakerna i livet men får dig även att komma ner på jorden med sitt mer praktiska sätt att vara. Ni bidrar med ungefär lika mycket till relationen vilket är förutsättningarna för ett jämställt förhållande.

Skorpionen: Ni är båda djupsinniga karaktärer. Du fascineras av Skorpionens spännande inre och Skorpionen av din mystiska sida. Äntligen någon som kan hålla din hand och leda dig på vägen så du slipper känna dig vilsen. Ni är inte så jämlika, den ena gör vad den andra ogillar vilket funkar bra för just er.

Stenbocken: Ni är inte varandras likar men det hindrar inte er från att ha det underbart tillsammans. Du får Stenbocken att släppa loss och i utbyte får du en riktig klippa. Den stabilitet Stenbocken kan ge dig för med sig mycket positivt.

Din motsatspartner eller själsfrände

Jungfrun: Jungfruns stabilitet kan hjälpa dig att komma ner på jorden vilket du ibland behöver. Samtidigt är attraktionen mellan er väldigt stark. Ni inser snabbt att ni inte kan dölja något för varandra. Du får Jungfrun att komma ur sitt skal och får uppleva fördelarna av det. Det blir dock inte ett så spontant samliv som du skulle önska.

Hur blir kärleken år 2018?

Det verkar bli en del festande och det gör att du lätt tar impulsiva beslut. Njut medan det varar, du verkar inte få några direkt negativa konsekvenser av att leva lite friare. Du håller samma synsätt under större delen av året och verkar inte sakta ner förutom att ta en paus då och då. Sådana stunder isolerar du dig själv och bara reflekterar, det behöver du verkligen mitt i all action som pågår.

Du som lever i ett fast förhållande tar istället ut svängarna tillsammans med din andra hälft. Det känns spännande att vara busig och hitta på sådant ni inte brukar tillsammans. Skäms inte för att dela med dig av dina fantasier, du kommer upptäcka att du inte var ensam om dem.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!