Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Kräftan – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Kräftan och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Savs

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är en otroligt finkänslig människa, någon andra ofta anförtror sig till. Ditt hjärta bultar för familj och traditioner.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Om du och en annan Kräfta hittar varandra på riktig så kommer ni att ha en djup emotionell förbindelse. Ni är båda avvaktande så det gäller att någon vågar ta steget. Ni är trygga i er själva och ingen känner någon vidare svartsjuka.

Bra val

Oxen:Ni fungerar bra på lång sikt eftersom ni kan bygga gemensamma mål och har samma livsfilosofi. Ditt behov av närhet fylls av Oxens lugnande beröring, som inte alltid behöver leda till något.

Jungfrun: Det här är en kärlek som kan vara för evigt. Du kan knyta an till Jungfrun med både hjärta och hjärna. Ni litar på varandra och undersöker nya territorier tillsammans. Försök följa ditt hjärta och lita inte för mycket på att rationalitet kommer ta dig hela vägen dit du vill nå.

Skorpionen: Det är viktigt för Skorpionen att kunna lita på dig, så jobba på att bygga upp en ömsesidig tillit. Du kan tycka det är självklart att du inte kommer ljuga eller bedra eftersom ditt mål är att ni ska dela livet tillsammans. Tänk på att det inte går att läsa dina tankar, tid och handlingar kommer visa din lojalitet. Intimiteten som uppstår mellan er är mycket tillfredsställande.

Din motsatspartner eller själsfrände

Stenbocken: Du känner dig trygg i Stenbockens sällskap. Äntligen har du hittat någon som är dedikerad åt dig och vill bygga upp ett stabilt liv tillsammans. Stenbocken delar din respekt för rötter och traditioner. Å andra sidan upplever du ibland en viss känslomässig kyla som gör att du hungrar efter något annat.

Hur blir kärleken år 2018?

Du håller dig till det trygga och beprövade i år och vill gärna inte se dig om efter något nytt med allt krångel det skulle innebära. Det är bra att du jobbar på det du har. En utmaning är att vara lite lagom självisk och kräva din plats och ditt behov av ensamtid då du kan ägna dig åt dina intressen.

Det ser ut att bli många intima stunder tillsammans med någon du håller kär, speciellt mot slutet av året. Du kan öppna upp dig själv och det medför att ni kommer närmare varandra.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!