Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Skorpionen – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Skorpionen och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Everton Vila

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är passionerad, djupsinnig och älskar hemligheter. Ditt självförtroende, din ärlighet och din stolthet är attraktiva drag.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Ingen kan förstå dig lika bra som en annan Skorpion. Era samtalsämnen blir väldigt lätt djupa, ni kan beröra sådant som andra drar sig från att prata om. Kontrollbehovet är något att jobba på för er båda.

Bra val

Kräftan: Kräftan motsvarar dina förväntningar på tillit och lojalitet. Sexuallivet är också bra vilket är essentiellt för dig. Ni behöver inte samtala oavbrutet, mycket går att läsa mellan raderna. Ni är ett par som kan avsluta varandras meningar. Kräftan är precis som du väldigt emotionell, vilket gör att ni kommer varandra nära och kan relatera till varandra.

Stenbocken: Stenbocken och du utgör det perfekta teamet. Ni har bra personkemi vilket även gör er kompatibla sexuellt. Om du hittar någon i Stenbockens tecken som accepterar att du stundvis har behovet att dominera så kan det bli ett långt och hälsosamt förhållande av det hela.

Fiskarna: Även om ni är fundamentalt annorlunda i ganska många avseenden så kompletterar ni varandra på ett riktigt bra sätt. De vackra Fiskarna svävar drömskt omkring i sin vackra värld och har inga problem med att låta dig leda. Du blir inbjuden att del av hur Fiskarna ser på sin omgivning, det kommer förändra dig som person.

Din motsatspartner eller själsfrände

Oxen: Oxens sensuella sida tilltalar dig och du kan få utlopp för dina fantasier på ett konkret sätt. Ni kan bli djupt förälskade i varandra både undermedvetet och attraktionsmässigt. Om det uppstår meningsskiljaktigheter, tänk på att Skorpionen kan behöva dra sig undan och reflektera en stund.

Hur blir kärleken år 2018?

Du mognar en hel del under årets första hälft och skulle helst behöva tid för dig själv att reflektera utan att ha en fast kärlekspartner. Ditt stora dilemma är om du bör fortsätta med det du har på gång eller söka nya marker. Att ta en paus gör att du får tid att fundera på vart du är på väg. Antagligen kommer det du redan har att vara bra för dig med vissa modifikationer, se om det är möjligt att mötas på mitten och kompromissa.

Det hettar till sig för dig då och då, du har inte ett konstant blommande sexliv utan får se till att ta chansen när den kommer och njuta av stunden. Allt eftersom tiden går ser dessa tillfällen ut att bli fler.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!