Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Skytten – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Skytten och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Ian Schneider

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är en öppen och ärlig person som älskar spänning och är villig att ta risker. Entusiasm har du gott om, såväl som goda ledaregenskaper.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Två människor födda i Skyttens tecken kommer att ha mycket roligt tillsammans och livet blir till ett enda stort äventyr. Utmaningen blir att få till en stabilitet och att hitta era individuella roller.

Bra val

Väduren: Ni har båda stark lust och får det riktigt bra tillsammans i en kortsiktig relation. För att få det att fungera på längre sikt så måste ni se till att bejaka era gemensamma intressen och göra saker tillsammans. Väduren kan få fram det bästa ur dig.

Lejonet: Ni har lika värderingar och synsätt, vilket innebär att relationen har stor sannolikhet att utvecklas och hålla under längre tid. Båda är ni frihetstörstande och ser positivt på saker och ting. Du har aldrig tråkigt i Skyttens sällskap, varken i eller utanför sovrummet.

Vattumannen: Ni delar flera gemensamma attribut, vilket bidrar till en stark och hälsosam relation. Att experimentera sexuellt tycker båda är kul, därför passar ni bra ihop även i det avseendet. Lägg till det faktum att ni kan ha intressanta diskussioner tillsammans och du kommer inse vilken vinnande kombination det här är.

Din motsatspartner eller själsfrände

Tvillingarna: Det här är en person som förstår dig instinktivt, det känns som om ni alltid hört ihop. Det finns goda möjligheter till att inleda en djup relation som har stor innebörd för dig. Livet är inte fritt från meningsskiljaktigheter som kan leda till gräl men det har mycket att göra med hur starkt ni känner för varandra.

Hur blir kärleken år 2018?

Du vet med dig att det finns saker som du och den person du är intresserad av kommer behöva ändra på, du kan inte vänta på att den du är intresserad av ska ta upp samtalsämnet. Det går inte att gå hur länge som helst och undvika de stora frågorna, annars finner du dig plötsligt stående där och vet inte vad du ska ta dig till.

Om det är lite osäkert när det kommer till det emotionella så är sexlivet desto bättre, det kan bli många underbara stunder oavsett om du har en stadig partner eller träffar någon första gången.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!