Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Stenbocken – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Stenbocken och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Vince Fleming

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är disciplinerad och ihärdig med realistiska mål. Det du vill ha i livet jobbar du dig till.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Du och en annan Stenbock har mycket intressant att diskutera med varandra vilket kan göra att frekventa debatter uppstår där ingen vill ge med sig. Era gemensamma värderingar är er styrka tillsammans. Ni har också många aktiviteter att göra tillsammans som båda uppskattar.

Bra val

Oxen: Ni har båda ett mer praktiskt synsätt att se på världen och det gör att ni kan bygga ett stabilt förhållande tillsammans. Ni behöver inte föreställa er för varandra, den ena förstår den andra instinktivt.

Jungfrun: Det här är en partner som stöttar dig i att uppnå dina drömmar, mycket på grund av att ni har liknande sådana och kan relatera till varandra. Precis som ni jobbar hårt professionellt så kavlar ni upp ärmarna när det kommer till förhållandet. Är allt inte helt idealiskt mellan er så har det goda chanser att bli bättre om ni lägger ner tid och kraft på det.

Fiskarna: Skillnader kan förena människor och det här är ett bra exempel på det. Fiskarna kan hjälpa dig att släppa dina hämningar och ha mer kul i livet. Framtiden ligger för era fötter om du vågar bjuda till.

Din motsatspartner eller själsfrände

Kräftan: Det finns mycket att vinna på den här relationen, du finner en lojal och tillgiven person i Kräftan. Du behöver inte kämpa ensam för att uppnå det du eftersträvar – ett stabilt och ekonomiskt tryggat liv. Kräftans känslosamhet kan bli för mycket för dig ibland bara. Kan ni bara respektera varandras olikheter så har det här förhållandet en klar potential.

Hur blir kärleken år 2018?

Är du i ett stadigt förhållande så finns det saker som ni behöver diskutera med varandra, det är stärkande för gemenskapen mellan er. Ni känner stark lust till varandra och det gör att era hjärtan knyts samman, den fysiska lusten är ett sätt för er att bli djupare bundna till varandra.

Du som är singel ska hänga med på allt vännerna gör, då kommer det dyka upp flera tillfällen att träffa någon annan. Du har redan bestämt dig för vilken sorts person du letar efter så det är lätt för dig att sålla agnarna från vetet. Att skynda långsamt tycker du är bra, det är även rätt i år. Om någon är uppriktigt intresserad av dig så kommer den personen att vänta tills du är redo.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!