Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Väduren – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Väduren och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/William Stitt

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är av naturen extrovert med goda ledaregenskaper. Utmaningar är nödvändiga för att du ska få stimulans.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Även om en annan Vädur skulle ha samma egenskaper och synsätt är det oftast inte bäst för dig att ingå ett förhållande med någon av detta tecken, det leder till för mycket turbulens. Lejonet och Skytten är utåtriktade som du men utan att lika mycket friktion uppstår, ni kompletterar varandra på ett mycket bättre sätt.

Bra val

Tvillingarna: Tvillingarna är en mycket bra matchning för dig såväl fysiskt som intellektuellt. En Tvilling är lika aktiv och fartfylld som ett Lejon eller en Skytt men är betydligt bättre på att kommunicera. Ett sådant förhållande har alla förutsättningar i världen att lyckas om du kan bortse från Tvillingarnas lekfulla attityd som kan uppfattas som flirtig även mot andra utanför relationen. I det här förhållandet är det du som står för handlandet och Tvillingarna för tänkandet.

Lejonet: Väduren och Lejonet är ett passionerat och dynamiskt par som både uppskattar och respekterar varandra. Det kan dock uppstå en viss tävlan om ledarrollen. Oftast blir det du som får stå tillbaka lite och inse att du drar en väldig nytta av Lejonet som din vägledare och rådgivare.

Skytten: Skytten och du har liknande intressen, ni är dessutom på samma energinivå och gillar att utforska och upptäcka saker tillsammans. Ni kan ha lite svårt att fullfölja de projekt ni så entusiastiskt sätter igång men du har både en romantisk partner och en god vän i Skytten.

Din motsatspartner eller själsfrände

Vågen: Vågen är ditt bästa val av partner för antingen en eldig och flyktig relation eller för en djup och spirituell förbindelse. Vågen låter gladeligen dig ta besluten för att själv slippa det, något båda mår bra av. Eftersom ni är varandras motpoler så slår det gnistor sexuellt. Ni har mycket att lära från varandra och kan växa tillsammans.

Hur blir kärleken år 2018?

Du börjar inse att vad du trodde skulle göra dig lycklig inte gör det. Nu har du goda möjligheter att lösa problemet och komma underfund med vilket håll du är på väg åt och om det verkligen är dit du vill. En hel del förändringar spås redan under årets början.

Några månader in på året stabiliseras din situation och du kan utvecklas tillsammans med någon du håller kär. Tänk på att vara ärlig, det är vad som kommer ta dig längst när du bygger ett långsiktigt förhållande. Du är inte så mycket för tillfälliga förbindelser under någon del av året även om det temporärt kan kännas lockande. Lusten är det inget fel på, du känner stark attraktion till andra och vill gärna utforska sexualiteten tillsammans med en fast partner.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!