Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Vågen – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Vågen och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Uros Jovicic

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du har sinne för form och estetik och strävar efter balans och harmoni. Du är en naturlig medlare och precis vad man letar efter i en vän.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Två Vågar har smak och stil och går gärna på fester och tillställningar tillsammans. Vem som ska bestämma i förhållandet är dock ett dilemma. I slutändan gör den förlåtande naturen hos Vågen att ni kommer bra överens men det kan saknas lite viljestyrka emellanåt.

Bra val

Tvillingarna: Kommunikationen mellan er är mycket bra och ni delar ett liknande synsätt där ni värderar kunskap och vänner högt. Om Tvillingarna känner starkt för dig så är det möjligt att ta förhållandet till högre höjder. Du får då leva tillsammans med någon som accepterar dig för den du är.

Skytten: Ni är båda charmiga och blir inte uttråkade av varandra. Skytten kan ge dig den mentala stimulans du behöver och kan även få er båda att nå ytterligare nivåer när det gäller sexlivet. Skytten är frihetstörstande så för att visa att du bryr dig bör du ta ett steg tillbaka och inte kräva för mycket i det avseendet.

Vattumannen: Ni är ett socialt par som gillar att umgås med andra, det är tillfredsställande att ha hittat någon som kan matcha dig i det avseendet. Dina idéer avfärdas inte av Vattumannen utan du finner istället det stöd du behöver för att genomföra dina planer.

Din motsatspartner eller själsfrände

Väduren: I Väduren hittar du någon som kan hålla i rodret, ni är varandras ytterligheter och det bidrar till mycket spänning och romantik. Se upp så att det inte leder till friktion. Du kan lätt koppla på charmen och vinna tillbaka din partner efter en argumentation genom att stå tillbaka lite. Allt det fina ni har tillsammans gör det värt det.

Hur blir kärleken år 2018?

Var inte rädd för att förtydliga hur du vill ha saker och ting för att du ska trivas och må bra i ett förhållande. Även om du hellre vill foga dig för att allt ska flyta på smidigt så är det inte meningen att du ska behaga någon annan på din egen bekostnad. Det ser ut som att du har hittat en partner som är väldigt bra i övrigt men som kan lära sig en del om jämlikhet.

Du får ett allt ökande självförtroende och mot slutet av året är det på topp. Du har lätt för att attrahera rätt sorts människor som är bra för dig.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!