Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Vattumannen – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Vattumannen och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Rawpixel

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är en tolerant person som har stora drömmar och många resurser att bidra med. Du är självständig, entusiastisk och har en omåttlig törst efter frihet.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Vattumän är fria själar som inte vill hålla den andra tillbaka, något som skapar ett spännande sexualliv. Tillsammans kan ni utbyta fantasier utan att hålla tillbaka. Att knyta an emotionellt är inte lika lätt även om ni litar på varandra till hundra procent.

Bra val

Tvillingarna: Det här är ett förhållande med en stor dos av intellektuell stimulans, något du själv anser vara viktigt. Dessutom får du känna dig fri nog att du inte känner behov av att dölja något från din partner. Du fascineras av Tvillingarnas sätt att se på tillvaron. Det här och det faktum att ni passar bra ihop i sängen gör det till en vinnande kombination.

Vågen: Du kan vara lite envis ibland men Vågen är diplomatisk och vet hur man ska handskas med det. Faktum är att det är lätt för er båda att kompromissa. Ni kan förutom intimitet även dela ett rikt socialt liv med varandra.

Skytten: Det här är en person som förstår dig instinktivt, det känns som om ni alltid hört ihop. Det finns goda möjligheter till att inleda en djup relation som har stor innebörd för dig. Livet är inte fritt från meningsskiljaktigheter som kan leda till gräl men det har mycket att göra med hur starkt ni känner för varandra. Ni klickar även med varandra sexuellt, vilket är viktigt för er båda.

Din motsatspartner eller själsfrände

Lejonet: Att ingå ett förhållande med Lejonet är som att öppna upp ett hav av oändliga drömmar och en icke sinande passion. Du får mycket ut av att vara tillsammans med Lejonet. Ibland behövs en verklighetscheck så att ni är säkra på att ni är på väg mot samma mål. Ibland blir Lejonet lite väl självständig för ditt tycke.

Hur blir kärleken år 2018?

Under mitten av året börjar tiden rinna ut och det är dags att stå ställning i hur du vill gå vidare med ett romantiskt förhållande. Du velar fram och tillbaka men det du i slutändan kommer på är att du måste våga för att vinna och inte vara rädd för att låta känslorna bestämma i vilken riktning du ska fortsätta.

Lusten går upp och ner under året och är kopplad till andra delar av ditt liv. Kan du ordna så att du kan slappna av och slippa tänka på ekonomi och annat praktiskt så infinner den sig raskt. Försök att ta itu med det tråkiga och skjut inte upp det i onödan då det kan påverka ditt kärleksliv så att det inte blir lika tillfredsställande som det annars skulle vara. Mot slutet av året så ser kärleken ut att infinna sig på ett djupare plan än vad du tidigare haft.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!