Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Visst är mobilen bra för att ringa viktiga jobbsamtal eller för att bekräfta möten på

METRO MODE + Samsung

5 situationer på jobbet när du älskar din mobil lite extra

Visst är mobilen bra för att ringa viktiga jobbsamtal eller för att bekräfta möten på sms, men det finns situationer när vi helt enkelt bara älskar mobilen lite extra. Samsung Galaxy S8 Rose Pink har dessutom flera fördelar som gör den till den perfekta mobilen på jobbet, och till vardags också så klart. I samarbete med Samsung presenterar vi fem situationer vi slår vad om att du känner igen dig i!

Foto: Shutterstock/IBL

1. På mötet

Chefen håller i ett möte och går igenom viktiga siffror på tavlan. Du kom sent och råkade hamna på platsen längst bak i rummet, vilket gör att du nu inte ser mer än en suddig, oläslig klump där framme. För att inte störa mer än du redan gjort genom att slå upp dörren fem minuter över utsatt tid, så kan du låta mobilen agera lösningen. Samsung Galaxy S8 Rose Pink har en avancerad kamera med autofokus, vilket gör att du snabbt kan zooma in och klart och tydligt se vad det står. Smart och smidigt!

2. I gruppdiskussionen

Måndagsförmiddag och alla runt fikabordet pratar om vad som tydligen är helgens största snackis. Du sitter tyst bredvid och vet inte om det de pratar om är en tv-serie, inredningsvärldens nya favoritväxt, eller en verklig person. Samsung Galaxy S8 Rose Pink har en skärm med infinity-design som gör det enkelt att skriva och navigera med enbart en hand, och du behöver inte scrolla lika mycket. På ett smidigt sätt kan du alltså i smyg kolla upp vad det är alla snackar om.

3. Selfietime

Efter en blick i spegeln inser du att dagens sminkning verkligen blev en fullträff, och när du upptäcker det perfekta selfieljuset vid fönstret i korridoren så gäller det att passa på att ta en bild. Samsung Galaxy S8 Rose Pink har hyllats för sin kamera, och har dessutom en bildbehandling i toppklass där du kan välja mellan flera olika filter och effekter.

Foto: Shutterstock/IBL

4. Innan träningspasset på lunchen

Du ska snart iväg och träna på lunchen när du förskräckt upptäcker att batterinivån är nere på en procent. En mobil med snabbladdning är din räddare i nöden! Till Samsung Galaxy S8 Rose Pink finns världens smidigaste, trådlösa laddare som du dessutom kan ställa in på snabbladdningsläge så att du på ett kick får tillräckligt med batteri för att kunna lyssna på din bästa pepplista medan du svettas på gymmet.

5. På kvällsjobbet

Du jobbar kväll och är ensam kvar på kontoret. För att inte deppa ihop helt scrollar du Facebook-flödet mellan varven, och kollar in kompisarnas Instagram där de postar bilder och taggar med ordet after work. Det ger dig energi till det sista rycket och att köra på så att du också snart blir klar och kan möta upp dem för att skåla!

Foto: Unsplash.com

Fakta:
Fördelar med 
Samsung Galaxy S8 Rose Pink

  • Avancerad kamera med ökad ljuskänslighet som låter dig ta snygga bilder även i mörka miljöer.
  • Trådlös laddare.
  • Vattentålig ned till 1,5 meter i 30 minuter och dammtät enligt klassificeringen IP68.
  • Ny färg: Rose Pink.
  • Smart Switch där du enkelt kan överföra dina kontakter, foton, music, meddelanden och annan data från din gamla telefon till din nya.
  • Möjlighet att använda den smarta Samsung Pay-appen som gör att du på ett säkert sätt kan betala med din mobil.

Läs mer om Samsung Galaxy S8 Rose Pink och klicka hem den här.

Foto: Samsung

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind