Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Metro Mode storsatsar och blir eget bolag: ”Vårt superteam är nyckeln till framgång”

Nu har vi på Metro Mode stora (och peppiga) nyheter för alla er läsare som vi längtat efter att få berätta för er. Metro Mode blir ett eget bolag och vi återlanserar vårt populära magasin! 

2019 blir ett år då det kommer hända mycket spännande och peppiga saker här på Metro Mode och redan nu kan vi presentera två stora nyheter för er! Vi gör en nysatsning på vårt populära modemagasin som lanseras redan i april (SÅ kul). Metro Mode har även blivit ett eget bolag och vi kommer jobba ännu närmare vårt moderbolag Custos Group.

– Vi ser en otroligt stor potential i Metro Mode och med den enorma räckvidden och trovärdigheten är det en viktig bricka i vår satsning på e-commerce inom skönhet, livsstil och hälsosegmentet” säger Christen Ager-Hanssen.

Nu när Metro Mode blir eget bolag så blir Cassandra Brunstedt, som har varit innehållschef, VD, Eleanor Andersson blir marknadsdirektör och Isabel Samolov blir Operativ chef.

– Vårt team är nyckeln till framgång och står bakom Metro Modes otroliga utvecklingskurva. Med detta superteam i ryggen kan ingenting stoppa oss 2019, säger Cassandra Brunstedt, VD för Metro Mode.

Under året kommer vi ger er flera härliga nyheter och det ser vi så mycket framemot! Vi tycker det här är så kul och vi hade aldrig kunnat göra det här utan er, ni som läser och följer oss på Metro Mode varje dag!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!