Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Boosta dig själv – här är 6 mål du borde sätta upp för dig sig själv under 2019!

Tro det eller ej, men 2018 är alldeles strax slut och det är dags för ett nytt år. Oavsett vad du gått igenom under 2018 är 2019 här för att ta plats och skapa utrymme för dina nya mål. Nedan har vi listat 6 punkter för dig att inspireras av under 2019!

Foto: Pexels

2018 börjar gå mot sitt slut och det är dags att knyta ihop säcken och formulera nya mål. Men det är inte alltid helt lätt att inse vilka mål som man själv borde ha. Man hamnar lätt i samma gamla hjulspår och sätter samma mål, år efter år. Det är dags att tänka nytt! 2019 är året då du sätter nyårslöften som gynnar dig och ditt inre. Din inre framgång kommer garanterat spegla av sig och gynna andra människor också.

Här hittar du sex nyårslöften för dig att inspireras av:

1. Bli mer disciplinerad

Om det är något du gärna vill åstadkomma kan det vara bra att ta till några knep. Att skriva ned dina mål med papper och penna kan göra att du får en bättre överblick över hur du ska nå dem. Det kan också vara bra att sätta en deadline för när du vill ha uppnått målet. Stanna upp då och då och kolla hur du ligger till så att du påminns om vad det är du jobbar mot!

2. Vänd dina svagheter till styrkor

Vi alla har våra svagheter, och de blir inte bättre för att vi fokuserar på dem hela tiden. Försök att tänka positivt och tänk på vad du har lärt dig av dem. Du kan säkert dessutom ta hjälp av dina svagheter på något sätt. Tänk utanför boxen!

3. Ha ett sparmål

Försök att spara till något stort det här året. Vill du kanske köpa ditt eget boende? En cykel? Åka på en yoga-resa eller kanske investera i en längre utbildning utomlands? Möjligheterna är många och det är bara din fantasi som sätter gränser. Kom ihåg det!

4. Följ dina drömmar

Kanske kan punkt nummer tre hjälpa dig på traven här. Vad är det du egentligen vill? Vad är det du gör nu och hur känns det i magen? Fundera ett tag och gör precis det du känner för. ”Lyssna till ditt hjärta, du vet vad du känner…” – ja, precis så!

5. Läs mer

Att läsa innebär inte bara att du får underhållning, ett större ordförråd och lära dig en massa nytt. Läsning innebär också att du får en stund för avkoppling, vilket vi alla behöver mycket mer av under 2019. Pausa, lägg undan mobilen, gör iordning lite fika i din smak och LÄS!

6. Lita på och var stolt över dig själv

Oavsett vilka mål du sätter för dig själv så kommer du garanterat att klara av dem – så länge du litar på dig själv. Om du adderar lite stolhet får du även en självförtroende-boost som du kommer långt på. You can do this!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!