Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Mum-to-be? Här är förlossningsfilmerna som gör dig redo för den stora dagen!

För alla “mums-to-be” kan det vara en trygghet att samla på sig all information som går inför förlossningen. Att få höra andras historier och erfarenheter kan vara ett sätt – här är fyra vackra och sevärda förlossningsfilmer du borde se!

förlossningFoto: Unsplash /@carlonavarro

Bloggaren Margaux Dietz filmade sin förlossning när hon födde sin son förra året och influencern Victoria Törnegren vloggade och delade med sig av sina dagar som gravid och tankarna under förlossningen. Nu har också Vanja Wikström lagt ut en förlossningsvideo. “Jag har sett den säkert 7 gånger redan – och gråter VARJE GÅNG…!”, skriver hon på sin blogg.

Ska du snart bli mamma? Spana in Asabea Britton som jobbar som barnmorska och väntar sitt egna första barn. På Instagram delar hon med sig av smarta tips och ger sina följare massor av inspiration. Hon har även en bristningsskola och förlossningsskola – perfekt för alla mammor! Kolla in förlossningsfilmerna nedan!

Vanja Wikström

Victoria Törnegren

Margaux Dietz

Sanna Bråding

 

Källa: Femina

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!