Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Man

5 hälsoknep alla män borde känna till 2017

Moderedaktör Marcus Schuterman är mån om att få män att leva ett snyggare och smartare liv. Men som redaktör är han också väldigt mån om att män lever ett hälsosammare liv. Här listar han fem stycken enkla hacks alla män borde veta om.

1. Drick mycket vatten

Det här är en klassiker men en väldigt viktigt sådan. Vatten får vår lever att fungera och hjälper oss att ta bort smuts i vår kropp, hjälper kontrollera vårt blodtryck och balanserar vätska.

2. Sitt rakt i ryggen

Det är svårt att kompensera för en sådan enkel men effektiv sak. Att slappa med det kan förstöra dina ryggmuskler, ta din energi och påverka ditt humör. För att förebygga en dålig hållning kan du ställa dig upp några gånger om dagen, hålla dina händer runt midjan och sedan böja dig bakåt lite säger Evan Johnson som är doktor på New York-Presbyterian-sjukhuset.

3. Byt ut juicen mot en apelsin

En studie av International Journal of Besity visade att människor som bytte ut juicen mot en apelsin förlorade 20% av deras kaloriintag. Studien visade också att tuggandet stimulerade övermättade hormoner och får dig att känna dig mättare.

4. Fråga efter mer vinäger!

Näringsfysiologer på Arizona State University i USA fann att vinäger hjälper till att hålla blodtrycket på en mer balanserad nivå. Vinäger tar också bort en del av sötsuget vilket gör det enklare att hålla oss från att äta mer.

5. Håll koll på dina värden

Den moderna mannen har tillgång till bolag som Werlabs (tillgängligt för kvinnor också) som hjälper dig till ett hälsosammare liv via deras djupa blodprovsanalyser. De ger dig en direkt insikt i dina värden vilket gör det möjligt att se vad du behöver förändra eller göra mer av för att behålla eller få ett hälsosammare liv. I filmen nedanför testar moderedaktör Marcus Schuterman Werlabs.

Källa: Men’s Health, Authority Nutrition

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!