Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

6 framgångsrika män du måste följa på Instagram

6 framgångsrika män du måste följa på Instagram
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/05/lord-disick-instagram.jpg

Scott Disick

Rolig, ironisk och lever ett liv i Los Angeles som många av oss bara kan drömma om. Köpte sig själv en titel som “Lord”, därav hans smått självgoda användarnamn på Instagram. Kul att bryta upp flödet med någon gränslös person utan hämningar.

Följ honom: @letthelordbewithyou

Foto: Instagram

https://metromode.se/files/2016/05/joey-london-style.jpg

Joey London

En brittisk livsstilsbloggare som reser, äter och lever gott. Följ hans vardag, inspireras av resmål, hans stil och hans grymma känsla för en snygg Instagram-feed.

Följ honom: @joeylondonstyle

Foto: Instagram

https://metromode.se/files/2016/05/harry-styles-instagram1.jpg

Harry Styles

Här kan du vänta dig en något otippad och lite hipsterkulturell upplevelse. Flödet är till större delen svartvita och konstnärliga bilder. Kul att följa, men uppdateras ganska sällan.

Följ honom här: @harrystyles

Foto: Instagram

https://metromode.se/files/2016/05/dylan-jagger-lee-instagram1.jpg

Dylan Jagger Lee

Kändisson deluxe. Pamela Anderson och Tommy Lee har två söner, Dylan Jagger Lee är en av dem. Han lever ett glassigt liv trots att han bara är 18 år. Har redan hunnit vara modell för Saint Laurent och har ett flöde fyllt av solnedgångar, surf och strandliv.

Följ honom här: @dylanjaggerlee

Foto: Instagram

https://metromode.se/files/2016/05/johannes-huebl-instagram1.jpg

Johannes Huebl

Framgångsrik New York-baserad modell. Visar upp sin vardag tillsammans med den vackra frun Olivia Palermo. I flödet syns allt från vänner, resor och Johannes lyxiga vardag.

Följ honom här: @johanneshuebl

Foto: Instagram

https://metromode.se/files/2016/05/david-Beckham-instagram1.jpg

David Beckham

Här har vi höjden av framgång. Stilsäker, framgångsrik, mitt i livet med en familj som är läskigt perfekt. Den här vältränade pappan lägger ut klipp och bilder från vardagen uppblandat med modellbilder och annat som kan motivera i den trista vardagen.

Följ honom här: @davidbeckham

Foto: Instagram

https://metromode.se/files/2016/05/fredrik-eklund-instagram.jpg

Fredrik Eklund

Framgångsrik svensk mäklare i New York. Här får du allt ifrån galet lyxiga lägenheter som Fredrik säljer, solnedgångar i New York och långa bildtexter om stort och smått i livet som kan inspirera och motivera. Kul att följa en svensk som lyckats med det som så många svenskar aldrig ens skulle våga drömma om.

Följ honom här: @fredrikeklundny

Foto: Instagram

 
Alla kan vi behöva något riktigt motiverande och inspirerande i vårt dagliga Instagramflöde. Att följa med någon framgångsrik, smarta man som du ser upp till – eller blir peppad av – är därför helt rätt.

Oavsett om det handlar om karriärval, en riktigt schysst stil eller ett liv som du drömmer om att leva så är det den typen av konton du borde följa på Instagram. Vi listar därför sex män som du borde börja följa på Instagram redan idag. Kolla in bildspelet för att se vilka du inte redan följer.
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!