Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

7 filmer vi ser fram emot under 2016

7 filmer vi ser fram emot under 2016
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/12/Puff11.jpg

1. Zoolander 2 (februari)

 

De forna manliga supermodellerna Derek Zoolander och Hansel gör comeback på catwalken.

 

https://metromode.se/files/2015/12/Tarzan1.jpg

2. Legenden Tarzan (juli)

 

Nyinspelning av det klassiska äventyret med Alexander Skarsgård som Tarzan.

 

https://metromode.se/files/2015/12/Puff7.jpg

3. X-Men: Apocalypse (maj)

I början av civilisationen var han dyrkad som en gud. Apocalypse, den första och starkaste av alla mutanter i X-Men universumet, tog krafter från andra mutanter för att bland annat bli odödlig och osynlig. Efter tusentals år vaknar han igen och blir djupt besviken på den nya värld han möts av. Han rekryterar flertalet mutanter, bland annat en förkrossad Magneto (Michael Fassbender), för att rensa världen på människor och skapa en ny världsordning där han själv regerar. Ställda inför detta hot måste Raven (Jennifer Lawrence) med hjälp av Professor X (James McAvoy) leda ett team av unga X-Men för att rädda mänskligheten från total undergång.

https://metromode.se/files/2015/12/Puff4.jpg

4. Fantastiska vidunder och var man hittar dem (november)

“Fantastiska vidunder och var man hittar dem” följer Newt Scamander, trollkarlsvärldens främste magizoolog, vars jakt på magiska varelser tar honom till New York. Författaren J.K. Rowling skriver själv manus till filmen, som utökar Harry Potter-seriens magiska värld.

 

 

 

https://metromode.se/files/2015/12/Puff6.jpg

5. The Nice Guys (juni)

 

Russell Crowe och Ryan Gosling spelar två detektiver som undersöker försvinnandet av en ung flicka i 1970-talets Los Angeles. Spåren leder in dem på en större konspiration än vad de först kunnat ana.

https://metromode.se/files/2015/12/Puff5.jpg

6. Djungelboken (april)

 

En föräldralös pojke växer upp i djungeln och uppfostras av vargar, björnar och en svart panter. Efter den klassiska sagan skriven av Rudyard Kipling.

https://metromode.se/files/2015/12/Puff3.jpg

7. Independence Day: Återkomsten (juni)

 

För att skydda jorden har världens länder tillsammans använt sig av tekniken utomjordingarna lämnade efter sig. Men inget kan förbereda oss på utomjordingarnas avancerade och otroliga styrka. Endast några män och kvinnors uppfinningsförmåga ska rädda planeten från total förstörelse.

 

Nyinspelning av det klassiska äventyret med Zlatan, Ryan Gosling som detektiv och X-Men. Det är dags att blicka framåt – här är sju filmer vi ser fram emot under 2016.

 

Foto. IMdb, SF.se

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!