Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

8 Instagram-konton du måste följa om du gillar streetwear

8 Instagram-konton du måste följa om du gillar streetwear
8 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/01/streetwear2.png

1. Jerry Lorenzo

Jerry Lorenzo är grundaren till det hypade varumärket Fear of God. Hans Instagramflöde präglas mycket av hans eget varumärke men också om en hel del annan stilinspiration. Vill du hänga med i det allra trendigaste och senaste inom streetwear är Jerry den du ska bör följa.

https://metromode.se/files/2016/01/Streetwear1.png

2. Jacob Keller

Jacob Kellers Instagram bjuder på en hel del cool inspiration.

https://metromode.se/files/2016/01/streetwear5.png

3. Kosta Williams

Kosta Williams Instagramkonto är perfekt för den som gillar att variera sin stil inom streetwear. Kosta blandar en hel del casual, med dressad och slänger in en mix av streetwear – och visst lyckas han.

https://metromode.se/files/2016/01/streetwear6.png

4. Art Comes first

Killarna bakom duon Art comes first driver ett kreativt kollektiv där de utvecklar helt unika plagg.

https://metromode.se/files/2016/01/streetwear3.png

5. Youth of Paris

Youth of Paris levererar ett snyggt bildflöde inspirerat från gatorna i Paris. Vill du hitta riktigt cool inspiration bör du definitivt följa denna snubbe.

https://metromode.se/files/2016/01/streetwear7.png

6. Ronnie Fieg

Ronnie Fieg är en riktig sneakermogul. Han är grundaren till sneakersbutiken och konceptet Kith i New York, som är en av världens mest välkända sneakersbutiker.

https://metromode.se/files/2016/01/streetwear8.png

7. Mago Dovjenko

Mago Dovjenko från Berlin har riktigt cool stil med ett lätt inslag av punk. Hans Insta är framförallt inspirerande för den som vågar sig på något unikt och inte har något som helt emot emot att sticka ut i mängden.

https://metromode.se/files/2016/01/streetwear4.png

8. Nas Abraham

Nas Abrahams flöde är aningen mindre i följarantal jämfört med de andra kontona men har ett riktigt tilltalande innehåll. Nas Abrahams stil är blandad men trots detta alltid briljant.

 

Om du vill få en inblick i de största streetwear-profilernas liv så bör du kolla in deras Instagramkonton. Här listar vi 8 personer som inspirerar och visar upp en mängd av snygga looks.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!