Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

9 grymma klädmärken att hålla koll på 2016

9 grymma klädmärken att hålla koll på 2016
9 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/01/PALACE.jpg

Palace Skateboards

Palace Skateboards är märket som tagit sig från gatan in i modets finrum. Från din lokala skateboardbutik till de mest high-fashion butikerna på Paris gator. ALLA älskar Palace Skateboards!

https://metromode.se/files/2016/01/ICNY.jpg

ICNY

Det var när 23-årige Michael Cherman cyklade hem och blev påkörd av en bil som han kom på idén till klädmärket ICNY. 

Märket har därför inbyggda reflexer och är anpassade för modeintresserade cyklister.

https://metromode.se/files/2016/01/Maison_Kitsune.jpg

Maison Kitsune

Franskt mode ska vara obrytt, något man bara drar på sig innan man ska springa utanför dörren. Detta är just vad Maison Kitsune vill förmedla i sin design. Snyggt, tidlöst och enkelt.

https://metromode.se/files/2016/01/AOCMS.jpg

AO CMS

AO CMS är ett klädmärke från Stockholm som är riktigt grymma på basplagg och tidlösa favoriter. Deras fokus är kvalité till ett bra pris och det är precis vad de levererar.

https://metromode.se/files/2016/01/NOAH.jpg

Noah Clothing

Tidigare Creative director till ett av världens främsta Streetwear-märken Supreme. Brendon Babenzien grundade Noah Clothing i New York 2015. Noah är ett märke där den klassiska generationen möter dagens ungdom.

https://metromode.se/files/2016/01/kith.jpg

Kith

Butiken Kith startades av sneakermogulen Ronnie Fieg och har på kort tid blivit en av världens främsta och mest respekterade sneakersbutiker. I takt med KITH´s framgång har butiken även tagit fram en linje med egendesignade produkter, allt ifrån t-shirts till riktigt coola bomberjackor.

https://metromode.se/files/2016/01/Le-homme-rouge.jpg

L'Homme Rouge

L’Homme Rouge är ett svenskt varumärke från Göteborg som precis vann årets nykomling på Habbit-Galan i Stockholm. Vi förstår precis varför. Hatten av!

https://metromode.se/files/2016/01/Publicschool.jpg

Public School

Public School NYC är ett Amerikanskt varumärke som snabbt etablerat sig på lyxvaruhus som Barneys New York och rott i land samarbeten med bl.a. Air Jordan och Mr Porter.com.

https://metromode.se/files/2016/01/Brixtol.jpg

Brixtol

Brixtol är ett svenskt varumärke och beskrivs som en kombination av traditionella brittiska arbetskläder, 60-tals mod och modern streetwear.

 
Det dyker dagligen upp nya varumärken inom herrmode – och det är inte alltid lätt att hålla koll på alla. Därför har vi listat nio grymma klädmärken att hålla lite extra koll på om du vill hitta något annorlunda inom mode för män. Något unikt, något enkelt, något tidlöst och något som passar din personliga stil. Eller du kanske till och med vill hitta din nya stil? Hursomhelst, här är klädmärkena som du bör spana in.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!