Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Äntligen! Skjortleverans till dörren på en timme

Eton

 
 
Spontan after work? Tvättiden som aldrig bokades? Eller vaknade du på fel plats – men har platser att vara på eller någon speciell person att träffa? Ibland krävs spontana lösningar för din garderob. Det svenska skjortmärket Eton presenterar i samarbete med det leveransnätverket Urb-it, Eton Express. Du kan inhandla en ny Etonskjorta, perfekt struken och personligt levererad inom en timme.

 

Text. Martin Hansson @martinhanssons

 
 

– Många av våra kunder lever ett hektiskt liv med krav på flexibla och spontana leveranslösningar. Vi är stolta över att tillsammans med Urb-it ha skapat en tjänst där du bekvämt kan handla online och få din skjorta lika snabbt som när du handlar i butik” säger Sara Ölmebäck, Etons PR Director.

 

Beställningen görs på Eton Express där kunder innanför tullarna i Stockholm kommer ha möjlighet att välja leveranssättet ”Express”. Skjortan hämtas upp av någon av de förare som befinner sig närmast Etons butik i Stockholm. Ett personligt meddelande skickas av budet till kunden, leveransen påbörjas och beställningen slutlevereras inom en timme – eller när han eller hon än önskar få den. Kostnaden för leveransen är 129 kr per beställning men Eton bjuder på leveranskostnaden fram till midsommar.

 

Eton

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!