Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Raka vägen till Mood-gallerian! Där har du nämligen chansen att bli rakad av Roy Sons

Man

Apoteket Hjärtat öppnar barbersalong i förmån för Cancerfonden

Raka vägen till Mood-gallerian! Där har du nämligen chansen att bli rakad av Roy & Sons barberare i förmån för svensk cancerforskning. 

”The Pink Barbershop” heter Apoteket Hjärtat och Cancerfondens nya popup-barbershop. De välkända barberarna från Roy & Sons på Södermalm kommer exklusivt att erbjuda klippning och rakning, där alla pengar oavkortat går till svensk cancerforskning. De kommer att husera på Gallerian Mood i Stockholm mellan den 18-21 oktober.

– Genom det här initiativet vill vi uppmuntra alla som har möjlighet att komma till vår salong och raka sig för att visa sitt stöd i kampen mot cancer. Det känns viktigt att visa att vi kan göra skillnad genom små handlingar och vi hoppas på en stor uppslutning, säger Fredrik Kullberg, marknadschef på Apotek Hjärtat i ett pressmeddelande.

Om du inte har möjlighet att ta dig till Stockholm för att delta i initiativet, sörj inte! Lägg upp en bild på ditt nyrakade ansikte på Instagram med hashtaggen #rakarosa och @apotekethjartat. För varje upplagd bild skänker Apoteket Hjärtat tio kronor till cancerforskningen.

Foto: Pressbild

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind