Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Apoteket Hjärtat öppnar barbersalong i förmån för Cancerfonden

Raka vägen till Mood-gallerian! Där har du nämligen chansen att bli rakad av Roy & Sons barberare i förmån för svensk cancerforskning. 

“The Pink Barbershop” heter Apoteket Hjärtat och Cancerfondens nya popup-barbershop. De välkända barberarna från Roy & Sons på Södermalm kommer exklusivt att erbjuda klippning och rakning, där alla pengar oavkortat går till svensk cancerforskning. De kommer att husera på Gallerian Mood i Stockholm mellan den 18-21 oktober.

– Genom det här initiativet vill vi uppmuntra alla som har möjlighet att komma till vår salong och raka sig för att visa sitt stöd i kampen mot cancer. Det känns viktigt att visa att vi kan göra skillnad genom små handlingar och vi hoppas på en stor uppslutning, säger Fredrik Kullberg, marknadschef på Apotek Hjärtat i ett pressmeddelande.

Om du inte har möjlighet att ta dig till Stockholm för att delta i initiativet, sörj inte! Lägg upp en bild på ditt nyrakade ansikte på Instagram med hashtaggen #rakarosa och @apotekethjartat. För varje upplagd bild skänker Apoteket Hjärtat tio kronor till cancerforskningen.

Foto: Pressbild

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!