Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Björn Borg lanserar den tidlösa kollektionen “Centre” – Tjuvjakt frontar

“Centre” heter Björn Borgs nya tidlösa kollektion. Den består av klassiska basplagg som hoodies, sweatshirts, t-shirts och sweatpants i ekologisk bomull. Hiphop-kollektivet Tjuvjakt från Lidingö frontar kollektionen.

Björn Borg har haft ett framgångsrikt 2017. Med den uppmärksammade filmatiseringen om tennislegendaren släpper nu varumärket med samma namn en ny, tidlös kollektion.

Hiphop-kollektivet Tjuvjakt har även de haft ett framgångsrikt år, bland annat genom deras superhit “Tårarna i halsen” som i dagsläget har streamats över 21 miljoner gånger på Spotify. Likheterna mellan bandet och Björn Borg själv stannar inte där, enligt bandet själva.

– Det har varit en viktig del för oss som grupp att vi har nått den framgång vi har gjort utan att gå branschvägen och endast vara skivbolagen till lags. Vi har snarare nått ut till folk genom att göra sånt som dem och vi själva gillar. På samma sätt känns det som att Björn Borg alltid nått ut direkt till folket utan krystad marknadsföring och konstlade kampanjer, säger bandet i ett pressmeddelande.

Nu slår alltså Björn Borg och Tjuvjakt sina kloka och framgångsrika huvuden ihop genom Björn Borgs nya kollektion “Centre” med fokus på basgarderoben. Se bilderna nedan.

Foto: Pressbild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!