Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Bread & Boxers satsar på skräddade mjukisplagg

Brad and boxers
Det svenska underklädesmärket Bread & Boxers utökar sitt sortiment med klassiska mjukiskläder i modern tappning.

Bread & Boxers är kända för deras underkläder, t-shirts och linnen och nu väljer det svenska varumärket att addera ytterligare ett par plagg i sitt sortiment. Den nya kollektionen kommer att inkludera tidlösa klassiker som exempelvis en hoodie, sweatshirt, loungebyxor och en långärmad t-shirt i en mer modern design.
 
– Det är den typ av kläder som vi älskar att sätta på oss morgonen och väljer att byta om till när vi kommer hem. Dessutom har moderna arbetsplatser har en ny typ av klädkod, vilket gör sweatshirts och huvtröjor till den typ av kläder fler och fler människor bär på en daglig basis. Därför tycker vi att du bör kunna kräva mer i termer av stil och passform, säger Henrik Lindahl, en av grundarna och Creative Director på Bread & Boxers.

Brad and boxers

Färgskalan går i grått och marinblått och samtliga plagg har en uppdaterad passform för ett mer skräddat utseende. The Lounge Collection finnas tillgänglig i butik och online i höst.

Av: Elina Malm
Foto: Bread & Boxers

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!