Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Charlie Lindström tipsar: Krogen Linje tio en sydeuropeisk pärla med prisbelönt bar

charlie lindstrom fredagstips linje tio tjoget hornstull
Varannan vecka tipsar Charlie Lindström om de bästa restaurangerna och barerna i Stockholm. Han jobbar som stylist och nattklubbsmanager och har stenkoll på vart man ska gå för de godaste drinkarna och grym mat.

Denna vecka tipsar han om Linje tio som är en restaurang och bar i Hornstull med influenser från Sydeuropa och Medelhavet. Linje Tio ingår i Tjogets treklöver som består av: matsal, cocktailbar, vinbar och barberarsalong. Det som binder samman de tre delarna är fokus på hantverket. Här lämnas inget åt slumpen och personalen erbjuder kunskap ut i fingerspetsarna. Det är inte slumpen att de blivit listade som en av världens 100 bästa barer.

– Förhoppningen är att våra gäster går hit för att uppleva balansen mellan sofistikerat smaktänkande och sydeuropeiskt prokrastinerande. Vi sparar sorgerna till imorgon och äter och dricker gott ikväll, säger Pelle Thunström som är kökschef.

Läs om Charlies besök på Linje tio på hans blogg: charlielindstrom.metromode.se
tjoget linje tio charlies fredagstips1

tjoget linje tio charlies fredagstips

tjoget linje tio charlies fredagstips3

tjoget linje tio charlies fredagstips2
Foto: Daniel Arnesson

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!