Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Charlies fredagstips: Usine Bistro 38

puff charlies fredagstips
Varannan vecka tipsar Metro Mode-profilen Charlie Lindström om de bästa restaurangerna och barerna i Stockholm. Han jobbar som stylist och nattklubbsmanager och har stenkoll på vart man ska gå för de godaste drinkarna och grym mat. Den här veckan har han testat Usine Bistro 38.
Usine Bistro 38 ligger mitt på Södermalm i lokaler som tidigare vait en charkfabrik. Numer är de luftiga lokalerna en restaurang uppdelad i tre sektioner och Usine Bistro 38 är dess flaggskepp. Konceptet För Usine 38 är en kombination av spansk tapas och fransk bistro, klassiska rätter som skruvats upp ett extra varv för att bli något nytt.

Läs förra veckans fredagstips här: Austin Food Works

Lokalerna är lovande, restaurangen har den råa industriella känslan blandat med fina vita dukar och bardelen är lämpad för en ordentlig AW eller festliga lördagskvällar. Drinkarna håller precis som maten en hög nivå. Vill du läsa mer om vad Charlie tyckte om Usine Bistro 38 så kan du kika på hans blogg: charlielindstrom.metromode.se

charlies fredagstips usine bistro 38_1

usine bistro 38 charlies fredagstips

charlie usine bistro 38

charlies fredagstips usine bistro 38_dessert
Foto: Daniel Arnesson

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!