Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

MÄKTIGAST PÅ INSTAGRAM

instagram

 
 

Klickstorm, like-raketer och miljontals följare. Här är de åtta mäktigaste och mest inspirerande männen inom herrmode på instagram.

 

Av. Martin Hansson

 
 

Adam Gallagher @iamgalla

– Adam är världens största herrmodebloggare. Hans stilsäkra följs av nästan en miljon följare och dem blir bara fler för varje dag. Adam är baserad i New York och uppdaterar bildflödet med klockrena klädval och inspirerande modesamarbeten.

 

Johannes Huebl @johanneshuebl

– Johannes Huebl är modellen och modeentreprenören som delar säng med den omtyckta TV-personligheten Olivia Palermo. Alltid klassiskt välklädd för business, modelluppdrag och drömsemestrar. Ett globetrotter-liv jag är övertygad om inte många hade tackat nej till.

 

Men With Class @menwithclass

– Streetstylebilder på välklädda män med en unik känsla för de små detaljerna som sätter stilribban högt. 860 000 följare och dagliga like-raketer som visar stiliga kläder för män är minst lika viktigt som för kvinnor.

 

Derek Blasberg @mrblasberg

– Frilansskribent, globetrotter och definitionen av att vara en ”IT-person”. Medan du själv slappar på soffar tar Derek en drink med Karl Lagerfeldt, Cara Delevingne eller hänger med någon av de omåttligt populära Victoria Secret-änglarna. Behöver jag tillägga att mannen klär sig lika elegant som stilsäkert?

 

Zlatan Ibrahimovic @iamzlatanibrahimovic

Sveriges bästa fotbollspelare genom tiderna och vår kanske största internationella superstjärna. Lägger Zlatan upp ett par nya skor säljer dem slut och skapar ett nästintill osannolikt stort habegär hos hans 1,5 miljoner följare.

 

Pharrell Williams @pharrell

Pharell Williams är ansikte utåt för en rad olika klädmärken. Pharells klädstil sticker ut och han är mannen som fått hatten att bli populär igen. Den amerikanske musikerns karriär följs av hundratusentals kvinnor som onekligen lyckas påverka männens stil när det är dags att investera nya plagg.

 

Mario Testino @mariotestino

Mario Testino är en av världens mest inflytelserika och hyllade fotografer. Hans verk har synts världen över i tidningar från Vogue till Vanita Fair. Han är än idag lika aktuell och lägger upp inspirerande bilder i sitt Instagramflöde få modefotografer kan matcha.

 

Kanye West @privatekanye

Om man gift med en av världens mest omskrivna kvinnor syns man. Amerikanske hiphopproducenten, rapparen och sångaren Kanye West bär upp en cool streetwear-stil som inspirerar. Och syns överallt. Kanyes klädstil har gjort honom till en av populärkulturens frontfigurer.

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!