Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Detaljerna gör hela din look – Här är 5 stilsäkra accessoar-tips för män

Detaljerna gör hela din look – Här är 5 stilsäkra accessoar-tips för män
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/12/110.jpg

Den svarta stilen

Vi klär oss ofta i svart i Sverige. Kombinera den nedtonade färgen med svarta ringar och ett svart armband för en ännu mer stilsäker look.

Foto: Abraham Engelmark

https://metromode.se/files/2016/12/27.jpg

Enkelheten

Om man inte har burit accessoarer tidigare kan det vara svårt att hitta rätt. I början tar det emot lite, men sanningen är att helheten blir snyggare och starkare med en eller ett par accessoarer. Det gäller att känna sig fram och förstå vilken typ av look man är ute efter. Ett snyggt och enkelt silverarmband är ofta en bra början.

Foto: Fabian Wester

https://metromode.se/files/2016/12/36.jpg

Helheten

Historiskt har klockor och näsdukar varit go-to-detaljerna i den svenska mannens dagliga look. Låt det gärna stanna där om du inte vill sväva ut för mycket. Det viktiga är att det finns en röd tråd i looken.

Foto: Fabian Wester

https://metromode.se/files/2016/12/43.jpg

Silverstilen

En enkel stilregel är att silver passar till allt. Sporta en eller två silverarmband bredvid varandra som Philip här på bilden. Lek med hur du använder dem också. Om du har två likadana silverarmband, vänd på ett så får du en snygg kombination.

Foto: Fabian Wester

https://metromode.se/files/2016/12/53.jpg

Näsduken och ett par glasögon

Bär en näsduk som matchar kavaj eller kostym, som inte är för varm men inte för kall. En stilren näsduk har en grundfärg med något typ av mönster som inte är för skrikigt. Bär gärna näsduken i kombination med ett par läs- eller solglasögon om du har möjlighet.

Foto: Fabian Wester

Snygga accessoarer är pricken över i till alla outfits, oavsett vilken stil du har. Ett armband, en näsduk eller en ring kan hjälpa till att bygga en stilsäker helhet i din vardagslook. 

I bildspelet hittar du fem grymma tips på hur du på bästa sätt matchar de rätta accessoarerna till din stil.

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!