Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Charlie Lindström är Metro Modes nya stilbloggare

Charlie Lindström - Metro

 

Vi är stolta över att presentera Charlie Lindström som ny stilbloggare på Metro Mode. Charlie kommer att skriva om det mer sartoriala herrmodet och förmedla den kunskapen vidare – och självklart dela med sig av sina erfarenheter inom nattklubsyrket.

 

Vad kan vi förvänta oss att läsa om i din blogg?

– Jag har under den senare halvan av mitt liv ägnat mycket tid åt det sartoriala herrmodet, och nu vill jag förmedla den kunskapen vidare. Jag kommer även att skriva om mina nya erfarenheter inom nattklubbsyrket, samt tipsa om restauranger och barer som jag finner spännande.

 

 Du jobbar med nattklubb. Var går man en solig sommarkväll i Sthlm?

– Público kommer dra fullt hus sju dagar i veckan! Det gamla konceptet, f12 terrassen, har bytt både namn och skepnad. Kombinationen av restaurang och nattklubb känns unik, och där har man lyckats lägga lika mycket fokus på båda delar. Besök gärna Públicos lördagsklubb ”Fuego” där jag kommer styra och ställa tillsammans med min vapendragare Johannes. Väl mött!

 

 Vilket märke hittar vi flest plagg från i din garderob? Varför?

– Den absoluta majoriteten av de klädesplagg i min garderob som jag faktiskt fortfarande använder kommer från Rose & Born. Inte helt otippat då jag arbetade för varumärket under 2014. Rose & Born har lyckats skapa kollektioner som uppfyller mer eller mindre alla mina behov inom det dressade segmentet. Jag vill också nämna Our Legacy som de senaste åren givit marknaden det absolut bästa utbudet av casual skjortor.

 

Bästa plagget att investera i sommar?

– Bomull alternativt linnekostymen. Med en lättare konstruktion fungerar jackan som en uddakavaj och med rätt längd på byxan även de som den perfekta uddabyxan.

 

När man ska på festligheter men inte vill vara för uppklädd vad klär man sig snyggast i då?

– Min rekommendation för att göra det så enkelt som möjligt är i grund och botten att bära mörka färger och gärna ton i ton. På så sätt tar de enskilda plaggen inte allt för mycket uppmärksamhet i sig utan fokus läggs på looken som helhet. Våga avstå kavajen för att bara bära en mörk skjorta, eller varför inte avstå skjortan för att bära mörk t-shirt och kavaj?!

 

 

Namn: Charlie Lindström

Ålder: 25 år

Bor: Kungsholmen, Stockholm

Sysselsättning: Nyligen färdigexaminerad Nationalekonom samt Företagsekonom. Aktuell med en startup inom modesegmentet samt klubbkonceptet Fuego på Publico.

Följ Charlie på på @charlielindstrom och charlielindstrom.metromode.se

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!