Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Det populära Väsk- och accessoarmärket Sandqvist expanderar och öppnar nu en

Man

Från fjällstugan till Bibliotekstan

3

 

 

Det populära Väsk- och accessoarmärket Sandqvist expanderar och öppnar nu en flaggskepsbutik på Jakobsbergsgatan i Stockholm. Vi vet mer – och kan tipsa om den nya butiken värt ett besök. 

 

 

Text. Martin Hansson @martinhanssons

 

 

 

I torsdags, den 26 februari, öppnade Sandqvist dörrarna till en ny flaggskeppsbutik belägen i Bibliotekstan i Stockholm. Detta blir märkets andra butik i Stockholm och deras tredje egna i Sverige.

 

– Att öppna fler butiker, kanske i första hand i större städer utomlands är en del av vår marknadsstrategi, det stärker vårt varumärke vilket i sin tur leder till mer försäljning hos de övriga butiker som säljer Sandqvist i området, säger grundaren Anton Sandqvist på Sandqvist.

 

 

5  2

 

 

Som grannar på Jakobsbergsgatan ligger redan sedan tidigare Rodebjer, Tiger Sweden, Our Legacy, Nudie jeans och Aesop.

 

– Att det skulle bli just den delen av Östermalm och Jakobergsgatan var självklart för oss. Mixen av andra fina varumärken är för oss perfekt och vi hoppas och tror att vi kommer tillföra något till Bibliotekstan, det känns som om den delen av Jakobergsgatan är en egen liten oas i Bibliotekstan som känns helt rätt.

 

Det är arkitekt Fridrik Nilsby från Dawn of Ideas som ligger bakom iden om arkitektur inredning. Det blir en mix av furu och custome-made marmorfurnament samt betong som kunden möts av och som så passande blir ett härligt möte mellan fjällstugan och Stureplan.

 

 

5

 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry