Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

De 10 bäst klädda TV-karaktärerna

De 10 bäst klädda TV-karaktärerna
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/06/Chuck_Bass_Gossip_Girl.jpg

1. Chuck Bass (Ed Westwick), Gossip Girl

Med ett laddat bankkonto och ett överflöd av randiga slipsar satte Chuck Bass preppystilen på kartan. Det kombinerat med hans framgång hos kvinnorna lär ha fått män världen över att knyta på sig en slips i hopp om bättre jaktlycka.

https://metromode.se/files/2015/06/Chalky_White_Boardwalk_Empire.jpg

2. Chalky White (Michael K. Williams), Boardwalk Empire

I förbudstidens Atlantic City är karaktären Chalky White en av de bäst klädda i TV-rutan. Den stenhårda gangsterns fäbless för flugor, pin-collars och tredelade kostymer tycks komma lika naturligt som ett nackskott.

https://metromode.se/files/2015/06/James_Crockett_Ricardo_Tubbs_Miami_Vice.jpg

3. James Crockett, Ricardo Tubbs (Don Johnso3. 3. Philip Michael Thomas), Miami Vice

Ljusa dubbelknäppta kostymer med pastellfärgad T-shirt under är något av ett signum för Miami-snutarna Crockett och Tubbs. Utan en revolver kräver stilen lite mer för att gå hem – Metro Mode rekommenderar året-runt-bränna och en stor nypa pondus.

https://metromode.se/files/2015/06/Barney_Stinson_How_I_Met_Your_Mother.jpg

4. Barney Stinson (Neil Patrick Harris), How I Met Your Mother

Även om placeringen kan tyckas hög för Barney Stinson så kan vi inte ignorera det faktum att karaktären genom signaturfrasen ”suit up!” har bidragit till en mer välklädd värld.

https://metromode.se/files/2015/06/Sherlock_Holmes.jpg

5. Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch), Sherlock Holmes

Kanske är det sant att man lyckas bäst när man inte försöker för mycket. Det stämmer i alla fall för detektiven Sherlock Holmes som trots ett obefintligt intresse för mode lyckas slå de flesta moderävarna på käften.

https://metromode.se/files/2015/06/Will_Smith_Fresh_Prince_Bel_Air.jpg

6. Will Smith, The Fresh Prince of Bel-Air

Det är över 20 år sedan Will Smith gjorde entré i The Fresh Prince of Bel-Air. Även om kläderna är lite väl färgsprakande för dagens mode så går det inte att förneka dåtidens inflytande. Det är i alla fall inte många som klarar av att kombinera hängselbyxor med Air Jordan-skor som Will Smith gjorde.

https://metromode.se/files/2015/06/Sterling_Archer_Archer.jpg

7. Sterling Archer, Archer

Det är lätt att se likheter mellan vår favoritagent James Bond och den något mer sviniga Sterling Archer. Stilig, välklädd och med en licens att döda – iklädd kostym förstås.

https://metromode.se/files/2015/06/Marty_Hart_True_Detective.jpg

8. Marty Hart (Woody Harrelson), True Detective

Listans uppstickare är Marty Hart från succéserien True Detective. Med Pink Floyd T-shirten instoppad innanför jeansen är det trendiga 90-talsmodet ett faktum.

https://metromode.se/files/2015/06/Harvey_Specter_Suits.jpg

9. Harvey Specter (Gabriel Macht), Suits

Advokaten Harvey Specter levererar lika knivskarpa kostymer som slutargument och är därför en storfavorit i vår ranking. Det är kanske inte så konstigt när det är Tom Ford som står för kläderna.

https://metromode.se/files/2015/06/Don_Draper_Mad_Men.jpg

10. Don Draper (Jon Hamm), Mad Men

På Sterling Cooper i 60-talets New York blandas reklamskapande med Old Fashioned-drinkar och kedjerökande. Här jobbar seriens protagonist, Don Draper, ofta i välsittande grå kostymer och krispiga vita skjortor. Utanför kontoret är reklamhajen lika övertygande med pikétröja och högmidjade chinos.

 

Från detektiven Sherlock Holmes till duon Crockett och Tubbs i Miami Vice. Metro Mode listar de bäst klädda manliga TV-karaktärerna genom tiderna.

 

Av. Herman Byström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!