Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Här är de coolaste Hollywoodkändisarna på Guccis modevisning i Milano

Här är de coolaste Hollywoodkändisarna på Guccis modevisning i Milano
8 Se Bildspelet

Gucci grundades 1921 och har sedan dess vuxit till en av världens största varumärken. Som vilket stort modehus som helst så går framgången i vågor – just nu är framgången enormt stor. Varumärket är på allas läppar och de stora mediahusen som skriver om mode kan inte få nog av plaggen Michele skapar. Uppskattningen för den geniala kreatören slutar inte och Guccis modevisning som togp lats i Milano igår hade ett flertal stora kändisar som hyllade Michele.

michele

Under Guccis modevisning i Milano fick Alessandro Michele se sina plagg bäras och uppskattas av modeeliten. Guccis modevisning välkomnade bland annat skådespelaren Jared Leto som under en längre period varit Guccis ambassadör och rapparen A$AP Rocky vars stil går hand i hand med chefskreatören Michele.

Alessandro Michele presenterade 121 plagg under modeveckan Milano. Det var en kombinerad visning för män och kvinnor och det var mycket skräddarsytt som hade blommiga mönster, fladdriga 70-tals byxor, näsringar, bowlingskor, rock concert t-shirts, piratskor och mycket mer. Den konstnärliga ledaren har gjort sitt namn på att gå långt och satsa stort – vilket han gjorde den här gången också.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!